Ρέντη: «Αν μιλήσει ο γιος σου θα πεθάνει» – Απειλητικά μηνύματα προς την μητέρα του 18χρονου

Στην εκπομπή Tlive στον ALPHA μίλησαν οι γονείς του 18χρονου που κατηγορείται για την επίθεση στον αστυνομικό έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη

«Ήμουν έγκυος στο πέμπτο μου παιδί όταν χάθηκε ο μεγάλος μου γιος. Ακούσαμε μια σειρήνα, αλλά το μητρικό μου ένστικτο μου είπε πως είναι σειρήνα για το παιδί μου, είναι ασθενοφόρο. Μετά από λίγο με πήρε τηλέφωνο το άλλο μου παιδί και μου είπε πως χτύπησε ο Σώτος στο Καματερό, δεν μιλάει καθόλου», ανέφερε η μητέρα του 18χρονου για τον χαμό του μεγάλου της γιου.

«Είχαν λατρεία με τον 18χρονο γιο μου. Τον πρόσεχε σαν τα μάτια του. Αλλά ήταν το κάτι παραπάνω, όλα μου τα παιδιά είναι δεμένα. Όταν έγινε το ατύχημα του παιδιού, εγώ ήμουν στις μέρες μου να γεννήσω το πέμπτο παιδί. Λόγω των καταστάσεων γέννησα νωρίτερα από όσο έπρεπε. Γέννησα την μια ημέρα και την επόμενη έφυγε ο άλλος μου», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το πώς ο 18χρονος βρέθηκε στα επεισόδια, η μητέρα του, τόνισε: «Πήγαν με τους φίλους τους να δουν την ομάδα τους, έχουν ξαναπάει σε πολλά αθλήματα. Αγάπησαν την ομάδα αυτή λόγω του αδερφού τους, που χάσαμε. Ήταν Ολυμπιακός και εκείνος. Εισιτήρια μπορεί να τους έδιναν, αλλά τα πλήρωναν. Δεν τους χαρίζανε τζάμπα εισιτήριο για να εμπλακούν κάπου. Τα πληρώνανε κανονικά. Τους δίνανε και προσκλήσεις. Και εμείς πάμε στο γήπεδο. Τι είμαστε;».

«Δέχτηκα ένα απειλητικό μήνυμα και το έδωσα στην Ασφάλεια. ‘Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, το ρουφιάνο κανείς. Ο θεός τιμωρεί. Οικογένειες όπως η δικιά σας… (βρισιά) πόσους βιασμούς θα αντέξει το παιδί πριν κρεμαστεί. Σύντομα δεύτερη κηδεία»