Αστυνομικός εν ενεργεία εκλέχθηκε ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ελευσίνας – Μαγούλας

Ο υπαρχιφύλακας Ιωάννης Ζυμάλης, εκλέχθηκε με το συνδυασμό του νέου Δημάρχου, Γεωργόπουλο Γεώργιο

Ο Ιωάννης είναι μάχιμος αστυνομικός με το βαθμό του Υπαρχιφύλακα. Γεννήθηκε το 1986, προέρχεται απο στρατιωτική οικογένεια (γιος απόστρατου Αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας Δημητρίου Ζυμάλη και της Κανάκη Θεοδώρας, επιχειρηματίας στην περιοχή της Ελευσίνας).

Είναι άγαμος, ενώ μεγάλωσε και κατοικεί στη Μαγούλα. Εργάζεται από το 2009 στην Ελληνική Αστυνομία όπου του έχουνε απονεμηθεί περισσότεροι από 21 έπαινοι – ηθικές αμοιβές για τη συμβολή του στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας τόσο εν ώρα υπηρεσίας όσο και εκτός υπηρεσίας.

Εκτός από το ενδιαφέρον για το κοινωνικό σύνολο, η αγάπη και το ενδιαφέρον του για τα ζώα τον οδήγησε να εκπαιδευτεί στη συμπεριφορά και ψυχολογία κατοικίδιων, στη διατροφολογία κατοικίδιων και στη θεραπεία ανθρώπων με τα ζώα με κρατική αναγνώριση στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Είναι έντονη η δραστηριότητα του με φιλοζωικές οργανώσεις και δράσεις. Είναι πτυχιούχος βοηθός μικροβιολόγου, ραδιοερασιτέχνη και μέλος του συλλόγου “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Θεωρείται από τα άξια στελέχη στην υπηρεσία την οποία εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα του Policenews, εύχεται στον Γιάννη καλή επιτυχία στη νέα πενταετία ως Δημοτικός Σύμβουλος.