Βουλιαγμένη: Σφοδρή μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων στα λιμανάκια – 2 γυναίκες νεκρές, 3 τραυματίες

Βουλιαγμένη: Σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων σημειώθηκε στα λιμανάκια και είχε ως αποτέλεσμα δύο γυναίκες ν’ ανασυρθούν χωρίς τις αισθήσεις τους και άλλα τρία άτομα τραυματισμένα (μία γυναίκα και δύο άντρες)

Δυστυχώς ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Επί τόπου βρέθηκαν 9 πυροσβέστες και 3 οχήματα, προκειμένου ν’ απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες από τα συντρίμμια.

Από την τρομακτική σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες, μια 18χρονη και ακόμη μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων. Επιπρόσθετα τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο οδηγοί των οχημάτων, ένας 24χρονος και μια 19χρονη και ακόμη δύο επιβαίνοντες, ένας 24χρονος και ένας αγνώστων στοιχείων, σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Βουλιαγμένη: Το χρονικό του δυστυχήματος

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το συγκλονιστικό τροχαίο συνέβη γύρω στη 01.00 σήμερα Παρασκευή στις στροφές μεταξύ της λίμνης Βουλιαγμένης και της Βάρκιζας.

Δύο αυτοκίνητα που κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση συγκρούστηκαν με σφοδρότητα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Βουλιαγμένη: Πέντε άτομα στο ένα αυτοκίνητο

Στο ένα όχημα επέβαιναν πέντε άτομα και στο άλλο δύο άτομα. Οι δύο γυναίκες που ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και οι άλλοι τρεις τραυματίες ανασύρθηκαν από το πρώτο αυτοκίνητο.

Όλοι μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο γυναικών.