Εξαπλό φονικό στη Λούτσα: Τούρκος τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ. – «Ξέρω όλους τους δολοφόνους»

Εξαπλό φονικό στη Λούτσα: Πολύ σοβαρή εξέλιξη αναφορικά με την δολοφονία των έξι Τούρκων στον πόλεμο συμμοριών από τη γειτονική χώρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας των έξι Τούρκων από μέλη αντίπαλης συμμορίας στη Λούτσα στις 11 Σεπτεμβρίου, καθώς ομοεθνής των θυμάτων τηλεφώνησε στην ΕΛ.Α.Σ σήμερα τα ξημερώματα και προσφέρθηκε να δώσει πληροφορίες αναφορικά με την ταυτότητα των δραστών.

Μάλιστα αστυνομικές πηγές αξιολογούν τις πληροφορίες ως σοβαρές και αναμένεται να κινητοποιηθούν άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας κάλεσε τις Αρχές και ενημέρωσε πως βρίσκεται επί της λεωφόρου Αθηνών στο Περιστέρι. Όπως είπε στον αξιωματικό υπηρεσίας γνωρίζει όλους τους δολοφόνους πίσω από το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε και θα δώσει τα ονόματα.

Μάλιστα τόνισε επανειλημμένα πως χρειάζεται βοήθεια καθώς δέχεται απειλές για τη ζωή του. Άμεσα στο σημείο έφτασε η Άμεση Δράση και πράγματι εκεί βρισκόταν ο άνδρας που έκανε το τηλεφώνημα.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη ΓΑΔΑ όπου ανακρίνεται από τα κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής.

Εξαπλό φονικό στη Λούτσα: Τούρκος τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ. – «Ξέρω όλους τους δολοφόνους»

«Μόλις ετοιμάσεις τα παιδιά, ενημέρωσέ με» – Το μήνυμα που αποκάλυψε τους δολοφόνους των έξι

Το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου, που είχε συλληφθεί στο Ελ. Βενιζέλος «μίλησε», με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να φτάσουν στην εξιχνίαση της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης για τα ελληνικά δεδομένα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στην αρχή οι αστυνομικοί είχαν βρει ένα κινητό τηλέφωνο του 32χρονου. Όμως, κατά τη διάρκεια των ερευνών σε ένα από τα σπίτια που νοίκιαζε είχε εντοπιστεί ένα κινητό τηλέφωνο, που ήταν απενεργοποιημένο. Μέσα σε αυτό το τηλέφωνο υπήρχε ένα μήνυμα που είχε σταλεί λίγη ώρα πριν από την εκτέλεση στη Λούτσα. Αυτό έγραφε: «Μόλις ετοιμάσεις τα παιδιά, ενημέρωσέ με να ετοιμαστώ και εγώ».

Τα παιδιά ήταν οι έξι νεκροί στη Λούτσα και το μήνυμα αυτό το έστειλε ο ασύλληπτος εκτελεστής στον 32χρονο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος δεν ήταν απλώς πληροφοριοδότης και οργανωτής αλλά προχώρησε και στην εκτέλεση καθώς άρχισε να πυροβολεί και ο ίδιος όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο.

Αφού τους σκότωσε πήγε προς το σπίτι του στη Λούτσα, όπου είδε αστυνομικούς, πανικοβλήθηκε και μάζεψε γρήγορα τα ρούχα ώστε να κατευθυνθεί προς το «Ελ. Βενιζέλος».

Απενεργοποίησε τα κινητά του αλλά είχε ξεχάσει πως σε κάποιο από τα ρούχα του είχε αφήσει σφαίρες, τις οποίες εντόπισαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο.