Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικα κορίτσια από μονάδα προστασίας νεανίδων

Εξαφανίστηκαν η Κατερίνα Π. ηλικίας 14 ετών και η Ελευθερία Σ. ηλικίας 13 ετών από την Παιδόπολη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από την Παιδόπολη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, η Κατερίνα Π., 14 ετών και η Ελευθερία Σ.,13 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, Πέμπτη 26/10/2023, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων κοριτσιών, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο .

Η Κατερίνα Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι εύσωμη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, γκρι τζιν παντελόνι, άσπρα αθλητικά παπούτσια και φέρει μαζί της σχολική τσάντα αγνώστου χρώματος.

Η Ελευθερία Σ. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι εύσωμη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη βερμούδα, μαύρο φούτερ, άσπρα αθλητικά παπούτσια και έφερε μαζί της σχολική τσάντα αγνώστου χρώματος.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple