Θεσσαλονίκη: Παιδοκτόνος σκότωσε την 41χρονη παραπληγική κόρη του

Θεσσαλονίκη: Ένα σοκαριστικό έγκλημα σημειώθηκε εχθές το βράδυ (24/10) στη Θεσσαλονίκη, όπου μια γυναίκα δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα

Σύμφωνα με την EΡΤ, η 42χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στις Συκιές και αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές. Στο σημείο έφθασε ιατροδικαστής που διαπίστωσε ότι ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 69χρονου πατέρα της, ο οποίος βρέθηκε με σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα σε σπίτι στην Τούμπα.

Γείτονες της περιοχής δηλώνουν σοκαρισμένοι, μην έχοντας αντιληφθεί κάποιου είδους κακή σχέση μεταξύ πατέρα και κόρης, ενώ και την ώρα του φόνου, δεν είχαν ακούσει κάτι.

Η γυναίκα ήταν παραπληγική και κινούταν με καροτσάκι, ενώ έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Πώς έγινε η δολοφονία-σοκ στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης (24/10) σε διαμέρισμα στην περιοχή των Συκεών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 42χρονη, η σορός της οποίας εξετάστηκε από ιατροδικαστή, έφερε ευρήματα ασφυκτικού θανάτου, κάτι που μαρτυρά ότι ο πατέρας της την έπνιξε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 42χρονη βρέθηκε νεκρή από τον αδερφό της στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου όπου διέμενε. Η γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας.

Στη συνεχεία, ο αδερφός μετέβη στην οικία του πατέρα τους στην περιοχή της Τούμπας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τον θάνατο της αδερφής του. Εκεί τον  βρήκε τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα από ψαροντούφεκο.

Σύμφωνα με τις πηγές της ΕΛΑΣ, ο πατέρας είπε στον γιο του ότι αυτός σκότωσε την κόρη του καθώς δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση και στη συνέχεια θέλησε να αυτοκτονήσει.

Ο τραυματίας διεκομίσθη με σταθμό ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση για τη δολοφονία διενεργείται από την διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την κόρη του -Τί λέει φίλη της νεκρής

Θεσσαλονίκη – Δολοφονία 42ρονης: «Δεν μπορώ να φανταστώ πατέρα να σκοτώνει το παιδί του»

Η 42χρονη διέμενε στην περιοχή των Συκεών και βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της από τον αδερφό της.

Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής και φίλη της κοπέλας:

«Από τα 14 της η Κατερίνα είχε σκλήρυνση κατά πλάκας. Η κατάστασή της εξελίχθηκε έτσι και την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν γνωρίζω αν πονούσε, όταν ήρθε στο σπίτι μου δεν έδειχνε τέτοιο πράγμα. Ήταν ένα ευχάριστο και χαμογελαστό άτομο. Τη ρώτησα για την πάθησή της και μου είχε πει ότι έμαθε να ζει μ’ αυτή. Προσπαθούσε να σηκωθεί, να κάνει βηματάκια, έκανε φυσικοθεραπείες, προσπαθούσε, δεν το άφηνε. Ο πατέρας της ερχόταν και έμενε μαζί της, τη φρόντιζε κάποιες μέρες και κάποιες μέρες η κυρία που την κοιτούσε. Ήθελε συνεχή φροντίδα. Όποτε βλέπαμε τον πατέρα της, ήταν αμίλητος και αγέλαστος. Δεν μπορώ να πιστέψω έναν μπαμπά να σκοτώνει το παιδί του, επειδή δεν μπορεί να το βλέπει στο καροτσάκι».

Ο πατέρας της 42χρονης προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με ψαροντούφεκο στο σπίτι που διέμενε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.