Εξαφανίστηκε 37χρονη από τον Πειραιά – Συναγερμός στις Αρχές

Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού για εξαφάνιση της 37χρονης Σαρίνα (ον.) Γεωργίεβα (επ.) στον Πειραιά

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Πειραιά η Σαρίνα (ον.) Γεωργίεβα (επ.), 37 ετών, βουλγαρικής καταγωγής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα στις 23/10/2023 για την εξαφάνιση της Σαρίνα (ον.) Γεωργίεβα (επ.) και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Σαρίνα Γεωργίεβα, έχει ύψος 1.65 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πράσινο μπουφάν, μπλε κολάν και μαύρες παντόφλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple