Φλώρινα: O 23χρονος οδηγός μπήκε σε άλλο ΙΧ μετά από τροχαίο που είχε προηγηθεί

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, το όχημα που οδηγούσε ο 23χρονος ξέφυγε από την πορεία του, και προσέκρουσε στο άγαλμα του Ρώσου Στρατιώτη στη Φλώρινα

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς έγινε περίπου στις 6 τα ξημερώματα στη Φλώρινα. Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, το όχημα που οδηγούσε ο 23χρονος ξέφυγε από την πορεία του, και προσέκρουσε στο άγαλμα του Ρώσου Στρατιώτη.

Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαινε ως συνεπιβάτης και ένας 79χρονος. Και οι δύο ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι ο 23χρονος οδηγός λίγο νωρίτερα είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με άλλα δύο οχήματα, όπου προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Ωστόσο, υπήρξε διαπληκτισμός του ίδιου με τους οδηγούς των άλλων δύο Ι.Χ. και στη συνέχεια ο 23χρονος επιβιβάστηκε όχι στο δικό του αυτοκίνητο, αλλά σε όχημα έτερου οδηγού που εμπλέκονταν στο τροχαίο, μέσα στο οποίο ήταν επιβάτης ο 79χρονος.

Αφού επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, στο οποίο υπήρχε ήδη συνεπιβάτης, ανέπτυξε ταχύτητα και πιθανότατα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο άγαλμα, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό τους. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Διεύθυνση Τροχαία Φλώρινας.