Αστυνομικός “Φύλακας – Άγγελος”: Έσωσε νεαρό ποδοσφαιριστή που ήταν διαιτητής – Συγκλονιστικό βίντεο

Αστυνομικός “Φύλακας – Άγγελος”: Ο Αργύρης Κατσίνης που είναι διαιτητής της Ένωσης Ανατολικής Αττικής ορίστηκε να σφυρίξει το παιχνίδι του Ελλοπιακού με τον Ατρόμητο Πειραιά για την πρεμιέρα στον όμιλο των ομάδων της Κρήτης στη Γ’ Εθνική

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα mikriliga.com στο 3ο μόλις λεπτό του αγώνα μία διεκδίκηση της μπάλας στον αερά μεταξύ του Αχήμαστου και του Γκόγκα, έφερε τον παίκτη των γηπεδούχων να σωριάζεται στο έδαφος, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της αναφέρει: «Η ΕΠΟ και ΚΕΔ/ΕΠΟ συγχαίρουν τον διαιτητή Αργύρη Κατσίνη της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ο οποίος με την έγκαιρη παρέμβαση του έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή στον αγώνα Ελλοπιακός – Ατρόμητος Πειραιά για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αστυνομικός “Φύλακας – Άγγελος”: Έσωσε νεαρό ποδοσφαιριστή που ήταν διαιτητής – Συγκλονιστικό βίντεο

Ο εν λόγω διαιτητής αντιλήφθηκε έγκαιρα τον σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή και έσπευσε αμέσως να βοηθήσει, κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο για τη ζωή τού παίκτη. Το περιστατικό αυτό δείχνει την ανθρώπινη πλευρά των αξιωματούχων διαιτησίας, αλλά και την εκπαίδευσή τους και μας κάνει όλους να αισθανόμαστε περήφανοι. Η ΚΕΔ θα επιβραβεύσει τον διαιτητή στο προσεχές διάστημα».