ΕΛ.ΑΣ.: Δώδεκα συλλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πριν από ποδοσφαιρικούς αγώνες

ΕΛ.ΑΣ.: Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν, κατά περίπτωση, για παραβάσεις των νομοθεσιών για τον αθλητισμό και τα ναρκωτικά

Σε 12 συλλήψεις προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, λίγο πριν την έναρξη ποδοσφαιρικών αγώνων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, κατά τους προελέγχους εξωτερικά του γηπέδου, εντοπίστηκαν 5 άτομα να φέρουν συνολικά 10,5 γραμμ. κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, έλαβαν χώρα επεισόδια μικρής έκτασης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 2 αστυνομικών.

Παράλληλα, ένεκα ποδοσφαιρικού αγώνα στη Τούμπα Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια ελέγχων από κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 7 άτομα, καθώς στην κατοχή τους είχαν 24 πυρσούς και 3 κροτίδες, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Η ΕΛ.ΑΣ., θα συνεχίσει τις συστηματικές δράσεις της, με σκοπό την πρόληψη και την καταστολή οποιασδήποτε παραβατικής συμπεριφοράς σε αγωνιστικούς χώρους, τόσο κατά τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων όσο και μακριά από αυτούς.