Αποκάλυψη: Η γυναίκα-κλειδί και το τηλεφώνημα του αστυνομικού στο θύμα

Τα αντανακλαστικά μιας εκδιδόμενης γυναίκας αποκάλυψαν όλη τη δράση του αστυνομικού

Έβλεπε το θύμα με μώλωπες, την έβλεπε τρομαγμένη, έβλεπε τον αστυνομικό να γίνεται η σκιά της. Να πηγαίνει κάτω από το σπίτι της. Να πηγαίνει στη δουλειά της. Δεν αδιαφόρησε. Την προσέγγισε για να της κερδίσει την εμπιστοσύνη – όπως και έγινε.

Η 34χρονη της εξομολογήθηκε τα πάντα

Η γυναίκα την παρότρυνε να απευθυνθεί στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Εκείνη φοβόταν και σκεφτόταν πως θα δικαιολογήσει στον αστυνομικό, την απουσία της από την… πιάτσα. Δεν ήθελε όμως τα παιδιά της να χάσουν τη μητέρα τους. Για εκείνα είχε έρθει στη χώρα μας. Για εκείνα δούλευε 14 ώρες την ημέρα, ώστε να τους στέλνει χρήματα κι όχι να της τα αρπάζει μετά βίας και βιασμού ο “αυτόκλητος προστάτης ” – αστυνομικός.

Έτσι, το Σάββατο το πρωί, λίγο μετά τις 7 πήρε τηλέφωνο τη φίλη της και της είπε να πάει να την πάρει απο την Ομόνοια, όπως και έγινε. Η γυναίκα την οδήγησε στο Εσωτερικών Υποθέσεων.

Τα στελέχη της υπηρεσίας μόλις άκουσαν τον εφιάλτη της “πάγωσαν”

Αφού της πήραν κατάθεση παρουσία ψυχολόγου, αμέσως ενεργοποίησαν ειδική εκπαιδευμένη ομάδα, η οποία μετέφερε τη γυναίκα στο σπίτι – βασανιστήριο που ζούσε μαζί με τον αστυνομικό , αφού πρώτα τις έδωσαν 500 ευρώ, τα οποία είχαν προσημειώσει.

Η γυναίκα ανέβηκε στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου, ο αστυνομικός όμως ήταν στην υπηρεσία του. Τον κάλεσε για να τον ενημερώσει ότι είναι σπίτι και τον ρώτησε πόσα χρήματα ήθελε να του δώσει, με τον υπαρχιφύλακα να δείχνει τα πέντε δάχτυλα του χεριού του και να της λέει ότι δεν μιλάει στο τηλέφωνο για λεφτά, ενώ στη συνέχεια είπε στην νεαρή μητέρα ότι θέλει από εκείνη να δουλεύει και να εισπράττει κάθε μέρα 2.000€, ώστε να παραλαμβάνει και εκείνος 500€ κάθε φορά, υπογραμμίζοντας ότι την προστατεύει.

Η γυναίκα έγνεψε καταφατικά, αυτή τη φορά όμως θα έδινε τα χρήματα σε εκείνον με μεγάλη χαρά, καθώς γνώριζε ότι θα ήταν και τα τελευταία.

Γύρω στις 7 το απόγευμα ο αστυνομικός έφτασε στο σπίτι. Η ειδική ομάδα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που βρισκόταν διακριτικά στο σημείο τον παρακολουθούσε.

Πάρκαρε τη μηχανή και μπήκε στην πολυκατοικία. Το θύμα τον χαιρέτησε και του άφησε τα χρήματα στο τραπέζι… Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και η γυναίκα, κατέβηκε για να ….πετάξει τα σκουπίδια, όπως της είχαν πει οι αστυνομικοί. Το σήμα δόθηκε όπως και τα κλειδιά του σπιτιού. Όταν η πόρτα άνοιξε ο κατηγορούμενος άρχισε να ιδρώνει.

Αντί για την 34χρονη αντίκρυσε την ειδική ομάδα

Αφού τον ενημέρωσαν ότι είναι αστυνομικοί, τον ακινητοποίησαν. Άρχισαν να ψάχνουν τα χρήματα σε όλο το σπίτι. Εκείνος ένιωθε σίγουρος πως δεν θα εντοπίσουν την κρύπτη. Όμως, τόσο τα προσημειωμένα χρήματα όσο και το ποσό των 3.350 ευρώ βρέθηκαν σε καναπέ και συγκεκριμένα ανάμεσα στο κάλυμμα του καναπέ και του στρώματος.

Το ποσό ήταν επιμελώς κρυμμένο σε μια αυτοσχέδια πλαστική θήκη… Στο δωμάτιο που ήταν ο καναπές είχε πρόσβαση μόνο ο ίδιος, κάτι που εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς, όμως λίγα λεπτά μετά το… ξέχασε, καθώς όταν βρέθηκαν τα χρήματα τους είπε ότι “τα εβαλε εκεί η 34χρονη”.

Λίγο μετά τη σύλληψή του στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων έφτασαν ακόμα δυο γυναίκες, οι οποίες επιβεβαίωσαν τα όσα είχε καταγγείλει το θύμα.

Η 34χρονη μεταξύ άλλων αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως ο υπαρχιφύλακας την απειλούσε σχεδόν καθημερινά: «Moυ έλεγε ότι θα με σκοτώσει και θα πετάξει το πτώμα μου να μην με βρει κανείς, ότι θα με διώξει από τη Χώρα, ότι δεν θα μπορέσω να ξαναδουλέψω στο δρόμο για να βγάλω λεφτά και θα το κανονίσει αυτός, ότι θα με στείλει στο Καμερούν που ξέρει ότι κινδυνεύω και ότι θα με συλλάβει η Αστυνομία ακόμη και ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο». Ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα και την Τετάρτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή, για να δώσει εξηγήσεις για τα όσα τον καταγγέλλει το θύμα.