Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικου σε internet cafe στα Χανιά

Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικου σε internet cafe στα Χανιά: Ακόμη ένα απίστευτο περιστατικό με αρνητικούς πρωταγωνιστές ανήλικους, απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές αρχές των Χανίων

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας Kriti360.gr το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή νωρίς το βράδυ, σε internet cafe των Χανίων.

Ένας 16χρονος ενώ βρισκόταν στο χώρο μπροστά σε έναν υπολογιστή, παίζοντας μόνος του, τρεις αλλοδαποί – επίσης ανήλικοι – ξεκίνησαν αρχικά να τον ενοχλούν, ενώ στη συνέχεια ο ένας από αυτούς τον ακινητοποίησε με χειρολαβή (κεφαλοκλειδώμα) και ο τρίτος της παρέας τον άρχισε στις μπουνιές.

Ο ανήλικος χτυπήθηκε στο πρόσωπο, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Το όλο περιστατικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και το οπτικοακουστικό υλικό έχει παραδοθεί στην αστυνομία.

Λίγες ώρες νωρίτερα, υπενθυμίζεται πως δυο ακόμη περιστατικό βίας, είχαν απασχολήσει τις αρχές της Κρήτης, το είχε καταγραφεί σε σχολείο των Χανίων με ξυλοδαρμό μαθητή και το δεύτερο στο Ηράκλειο με πρωταγωνίστρια μια 15χρονη η οποία βασάνιζε ένα 13χρονο αγόρι.

Βίντεο ντοκουμέντο από ξυλοδαρμό 13χρονου σε κοινή θέα – Μήνυση από τους γονείς του

Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στην Κρήτη. Ένα βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τον ξυλοδαρμό 13χρονου σε κοινή θέα, από μία 15χρονη στο Ηράκλειο, με το προσωπικό του μαρτύριο να καταγράφεται επί 35 δευτερόλεπτα.

Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικου σε internet cafe στα Χανιά

Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή στην Κρήτη – Εξωσχολικοί ξυλοκόπησαν 16χρονο στα Χανιά

Όλα συνέβησαν στις 15 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το Live News, στην καρδιά του Ηρακλείου, με το θύμα να προσπαθεί να προστατευτεί, αλλά και να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριό του, ενώ παράλληλα κρύβει το πρόσωπό του με ένα καπέλο, προκειμένου να μην φαίνεται την ώρα που τον βιντεοσκοπούν.

Η 15χρονη που τον χτυπάει, όχι μόνο δεν σταματά όταν εκείνος της λέει «κόψε», αλλά φαίνεται να τον σφίγγει και από τον λαιμό. Το 13χρονο θύμα επιλέγει να μην αντιδράσει, και κάθεται και υπομένει όλα αυτά που συμβαίνουν, χωρίς κανείς να απομακρύνει την 15χρονη.

Μήνυση από τους γονείς του θύματος στην οικογένεια της 15χρονης

Οι γονείς του 13χρονου αποφάσισαν να μην αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι. Έκαναν χθες (21/09) μήνυση στην οικογένεια της 15χρονης και έδωσαν κατάθεση σε αστυνομικούς για το μαρτύριο του παιδιού τους.

Η νέα επίθεση έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα ανάλογων επεισοδίων μέσα και έξω από σχολεία της Κρήτης.

Ο 13χρονος επέστρεψε σπίτι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και αναγκάστηκε να μιλήσει όταν το βίντεο άρχισε να διανέμεται σε φίλους και γνωστούς του.

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθούν τα αίτια της επίθεσης, με τις εικόνες να προκαλούν αναστάτωση και έντονο προβληματισμό στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης.