Λιμενικός κατηγορείται για εγκληματική συμπεριφορά σε βάρος γυναίκας Αξιωματικού

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στο Λιμενικό Σώμα, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ιστοσελίδων της Λαμίας, γνωστός λιμενικός που υπηρετεί στην περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας, κατηγορείται για εγκληματική συμπεριφορά εις βάρος γυναίκας Αξιωματικού

Ύστερα από αναλυτικό ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής μας ομάδας, διαπιστώσαμε ότι όχι μόνο κατηγορείται για εγκλήματα εις βάρος γυναίκας αλλά εκκρεμεί ακόμη και δίκη εις βάρος του στο Ναυτοδικείο του Πειραιά η οποία έχει οριστεί για τον Ιανουάριο του 2024.

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία έτη, ο ίδιος έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τις διασώσεις ηλικιωμένων ανθρώπων που κινδύνεψαν να χάσουν την ζωή τους, παρέχοντας τους πρώτες βοήθειες, αυτοπροβάλλοντας τον εαυτό του με όποιον τρόπο μπορεί.

Μάλιστα, με μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε ότι ο ίδιος ανακοίνωσε πρόσφατα την υποψηφιότητά του ως Δημοτικός Σύμβουλος σε Δήμο του Νομού Τρικάλων.

Ωστόσο, προβληματισμούς προκαλεί το γεγονός ότι ο ίδιος δηλώνει μόνιμος κάτοικος της Καλαμπάκας, υπηρετεί στην Ανατολική Φθιώτιδα και θέτει την υποψηφιότητά του σε Δήμο των Τρικάλων.

Επιπλέον, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, υπάρχουν υποψίες ότι ο ίδιος μεταφέρει λαβράκια και τσιπούρες από τον νομό Φθιώτιδας στην περιοχή των Τρικάλων και τα διανέμει σε κατοίκους και σε τοπικά καταστήματα προφανώς για ψηφοθηρικούς λόγους.

Η δημοσιογραφική μας ομάδα θα επανέλθει επί του θέματος έχοντας αντλήσει περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη υπόθεση.