Πειραιάς: Ο 68χρονος που σκότωσε 39χρονο δημιουργούσε συχνά προβλήματα στη γειτονιά

Πειραιάς: Σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία στο κέντρο της πόλης

Νέες αποκαλύψεις αναφορικά με τον 68χρονο που το μεσημέρι της Παρασκευής δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν 39χρονο υπάλληλο υπαίθριου πάρκινγκ.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το υπαίθριο πάρκινγκ που δούλευε το θύμα, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άντρες σχετικά με την λειτουργία του πάρκινγκ.

Ο 68χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι έναν 39χρονο και λίγο μετά τη δολοφονία πήγε στο σπίτι όπου συνελήφθη.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, ο 68χρονος είναι συνταξιούχος ναυτικός και δημιουργούσε συχνά προβλήματα στη γειτονιά, όχι μόνο με τον συγκεκριμένο υπάλληλο του παρκινγκ που είχε συχνά διαπληκτισμούς, με αφορμή όπως υποστήριζε ότι πάρκαρε τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο και τον ενοχλούσε.

Ο άνδρας όμως, είχε δημιουργήσει πρόβλημα και με μία άλλη γυναίκα που έμενε σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας τους καθώς όπως έλεγε έκανε θόρυβο το air-condition του σπιτιού της.

Οι Αρχές εξέτασαν το εάν έχει νοσηλευτεί ποτέ σε ψυχιατρική κλινική ή εάν έχει ψυχιατρικά προβλήματα αλλά δε διαπίστωσαν κάτι τέτοιο.

Σχετικά με την καραμπίνα που χρησιμοποίησε, οι Αρχές διαπιστώσαν πως δεν είχε άδεια ενώ ο δράστης υποστήριξε πως ήταν του πατέρα του και την είχε σε ένα μπαούλο. Ο 68χρονος έμενε μόνος του και δεν είχε κάποιον συγγενή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, κάθε χρόνο σημειώνονται περίπου 8.000 επιθέσεις για επικίνδυνες σωματικές βλάβες για ασήμαντη αφορμή.