Λούτσα: DNA του Τούρκου που συνελήφθη βρέθηκε στο αυτοκίνητο και το σπίτι των θυμάτων

Λούτσα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση καθώς DNA του 32χρονου Τούρκου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο εντοπίστηκε τόσο στο αυτοκίνητο των έξι που εκτελέστηκαν με μαφιόζικο τρόπο, όσο και στο σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης των έξι Τούρκων το απόγευμα της Δευτέρας στη Λούτσα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως DNA του 32χρονου Τούρκου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ προσπαθούσε να διαφύγει εντοπίστηκε τόσο στο όχημα όσο και στο σπίτι το οποίο χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο οι «Ντάλτονς» του Μπαρίς Μπογιούν που εκτελέστηκαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτός από ίχνη DNA έχουν βρεθεί και αποτυπώματα στο όχημα των έξι που εκτελέστηκαν.

Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας πλέον οδηγούνται σε δύο βασικά σενάρια. Το πρώτο είναι ότι ο συλληφθείς γνώριζε τα θύματα και κατάφερε να ξεφύγει, ενώ το δεύτερο – που θεωρείται και το επικρατέστερο – είναι να αποτέλεσε πληροφοριοδότη των εκτελεστών.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος φέρεται να αποτέλεσε τον «Δούρειο Ίππο», έτσι ώστε οι δράστες να εντοπίσουν και να στήσουν την ενέδρα στους έξι. Ο ίδιος επιμένει να μην λέει το παραμικρό στις Αρχές και ισχυρίζεται ότι οι σφαίρες που βρέθηκαν επάνω του δεν του ανήκουν, αλλά κάποιοι του τις «φύτεψαν».