Κρήτη: Συνελήφθη 25χρονος που επιτέθηκε με μπαστούνι σε ηλικιωμένο

Οι αστυνομικοί στην Κρήτη επί ένα μήνα αναζητούσαν τον 25χρονο και χθες τον εντόπισαν συλλαμβάνοντάς τον καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης τόσο για την άσκηση σωματικής βλάβης όσο και για καλλιέργεια φυτείας χασίς

Στα χέρια των αρχών της Κρήτης βρίσκεται ένας 25χρονος, ο οποίος φέρεται να χτύπησε έναν ηλικιωμένο άνδρα με μπαστούνι, τραυματίζοντάς τον, μετά από προτροπή του πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί επί ένα μήνα αναζητούσαν τον 25χρονο και χθες τον εντόπισαν συλλαμβάνοντάς τον καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης τόσο για την άσκηση σωματικής βλάβης όσο και για καλλιέργεια φυτείας χασίς.

Το περιστατικό

Όλα συνέβησαν ανήμερα της Παναγίας όταν σε καφενείο στα Σφακιά βρίσκονταν ο πατέρας με τους δύο γιους αλλά και ένας 73χρονος.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, κάποια στιγμή υπήρξε μία έντονη λογομαχία εξαιτίας κτηματικών διαφορών που είχαν με τον μεγάλο γιο να απειλεί τον 73χρονο με όπλο. Λίγη ώρα αργότερα, ο 71χρονος πατέρας είπε στον 25χρονο γιο του να χτυπήσει τον 73χρονο με την κατσούνα, όπως και έγινε ενώ στη συνέχεια έφυγαν από το καφενείο.

Ο 71χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς είχε τραυματιστεί ενώ για το περιστατικό ενημερώνονται και οι αρχές. Οι αστυνομικοί αφού πήραν τις πρώτες καταθέσεις προχώρησαν σε έρευνα στα σπίτια των δραστών ωστόσο εντόπισαν μόνο τον 73χρονο πατέρα τον οποίο και συνέλαβαν ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης.

Η χασισοφυτεία

Στις 16 Αυγούστου οι αστυνομικές αρχές εντοπίζουν σε δασική έκταση στα Χανιά δύο χασισοφυτείες στις οποίες καλλιεργουνταν 565 συνολικά δενδρύλλια κάνναβης. Τα δενδρύλλια ήταν στο στάδιο ανάπτυξης και είχαν ύψος έως και 2 μέτρων. Οι αστυνομικοί αφού τα ξερίζωσαν εντόπισαν στοιχεία στο χώρο που φαινόταν ότι καλλιεργητής ήταν ο 25χρονος.