Ιωάννινα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 71χρονος που σκότωσε τον διαρρήκτη που εισέβαλε σπίτι

Ιωάννινα: Ο ηλικιωμένος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την απαγόρευση να πάει ξανά στο σπίτι του, εκεί όπου συνέβη το φονικό περιστατικό

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 71χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 35χρονο διαρρήκτη που εισέβαλε στο σπίτι του λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής (8.9.2023) στο χωριό Χίνκα στα Ιωάννινα.

Όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr, ο 71χρονος πέρασε σήμερα Τρίτη (12.9.2023) το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων για να απολογηθεί για τον πυροβολισμό και τον θάνατο του 35χρονου διαρρήκτη που εισέβαλε στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή.

Ο ηλικιωμένος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την απαγόρευση να πάει ξανά στο σπίτι του, εκεί όπου συνέβη το φονικό περιστατικό.

«Είναι συντετριμμένος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ο συνήγορoς υπεράσπισης του 71χρονου κ. Γρηγόριος Κύρκος, μιλώντας στα ΜΜΕ.

Συγγενείς του 35χρονου πήγαν έξω από τα δικαστήρια λίγο πριν τις 10:00 το πρωί και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον θάνατό του.