Τροχαίο στο Κιλκίς: Στους 4 οι νεκροί – Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής στην Εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης

Στους 4 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από τη σφοδρή σύγκρουση του σέρβικου τουριστικού λεωφορείου με ΙΧ όχημα στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πολυκάστρου Κιλκίς.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, από πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα, οι τραυματίες είναι 49, εκ των οποίων οι 13 μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο, 2 στο νοσοκομείο Γουμένισσας και 33 στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Μεταξύ των επιβατών, έχει αναφερθεί ότι βρίσκονται και παιδιά.

Όσοι δεν τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν στο ΚΑΠΗ Πολυκάστρου, ενώ οι δύο οδηγοί παραμένουν στο σημείο του δυστυχήματος. Ένας από τους επιβάτες, μετέφερε έναν τραυματία στο Ιπποκράτειο.

Οι εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος σοκάρουν, με το αυτοκίνητο να έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα και το λεωφορείο να έχει επίσης υποστεί μεγάλες ζημιές. Το δεύτερο ΙΧ που ενεπλάκη στο δυστύχημα έχει επίσης πολύ σοβαρές φθορές, ωστόσο οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Στο αυτοκίνητο, με το οποίο συγκρούστηκε το διώροφο σέρβικο λεωφορείο επέβαιναν τέσσερα άτομα μεγάλης ηλικίας, ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκαν είδη ψαρέματος.

Το λεωφορείο έπεσε σε παρακείμενο χωράφι, ενώ μετά τη σύγκρουση το ΙΧ έμεινε πάνω στην άσφαλτο και άλλο διερχόμενο ΙΧ, στο οποίο επέβαινε μία γυναίκα με το παιδί της, έπεσε πάνω του, χωρίς όμως να υπάρξει τραυματισμός, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα.

Η μεταφορά των επιβατών του τουριστικού λεωφορείου έγινε με οχήματα του ΚΤΕΛ Κιλκίς.