Πειραιάς: 36χρονος πνίγηκε για να προλάβει το πλοίο – Πληροφορίες ότι τον έσπρώξαν στη θάλασσα

Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά

Ένας 36χρονος σκοτώθηκε, αφού ανέβηκε στον καταπέλτη του πλοίου το οποίο ήταν έτοιμο να ξεκινήσει το ταξίδι για την Κρήτη. Ο άνδρας έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τον άτυχο 36χρονο τον έσπρωξαν άνδρες από το πλήρωμα του πλοίου!

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη στο λιμάνι του Πειραιά.

Ένας ανδρας, ηλικίας 36 ετών, έχασε τη ζωή του, όταν προσπάθησε να εισέλθει στο πλοίο της γραμμής που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο, αφού πνίγηκε στη θάλασσα κάτω από τον καταπέλτη του πλοίου που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει.

Ωστόσο, αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στο οποίο φαίνεται ότι δύο άνδρες του πληρώματος του πλοίου διαπληκτίζονται μαζί του και τον σπρώχνουν στη θάλασσα!

Παρ’ ότι το Blue Horizon αναχώρησε κανονικά με προορισμό το Ηράκλειο, αυτή τη στιγμή επιστρέφει στον Πειραιά, προκειμένου να προχωρήσουν τόσο η διαδικασία της προανάκρισης για το θλιβερό συμβάν, όσο και οι πρώτες καταθέσεις.

Λίγο αργότερα συνελήφθησαν ο καπετάνιος και το πλήρωμα για το συμβάν.

Από το πλοίο, υπήρξε νωρίτερα η εξής ανακοίνωση: «Το πλοίο έχει καθυστέρηση εξαιτίας περιστατικού που σημειώθηκε στο λιμάνι. Το πλοίο δεν φέρει καμία ευθύνη για το συμβάν».

Στελέχη του Λιμενικού Σώματος επιλήφθησαν για το συμβάν, ενώ, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.