Σέρρες : Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα της 18χρονης Πετρούλας που αγνοείται

Αγωνία στις Σέρρες για την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας από το χωριό Χρυσοχώραφα στις Σέρρες

Η μητέρα της αγνοούμενης ανέφερε στις «Επιλογές» ότι η κόρη της ταξίδεψε από τις Σέρρες στη Θεσσαλονίκη με ένα ταξί. Μαζί της ήταν ένας άντρας. Στους αστυνομικούς έχει ήδη δώσει κατάθεση ο ταξιτζής. Η μητέρα της 18χρονης απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι. Σε δημόσιο μήνυμα που της έστειλε, τονίζει πως στο εξής θα σεβαστούν κάθε επιθυμία της.

Σύμφωνα με την μητέρα της 18χρονης, κάμερες κατέγραψαν τη νεαρή κοπέλα να μπαίνει σε ένα ταξί από την πλατεία του χωριού στα Χρυσοχώραφα μαζί με ένα άνδρα και πήγαν στα ΚΤΕΛ Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα δήλωσε άγνοια για τις προθέσεις της κόρης της η οποία ήρθε να μείνει στην Ελλάδα προκειμένου να σπουδάσει. Το όνειρο της ήταν να γίνει αστυνομικός. Ο άντρας που ήταν στο ταξί σύμφωνα με την μαρτυρία του οδηγού είναι περίπου 30-35 χρόνων και έχει μούσι.

«Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» ανέφερε η μητέρα και έκανε έκκληση στην τηλεόραση Επιλογές, όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους. Ταυτόχρονα έκανε κάλεσμα και στην κόρη της λέγοντας πως θα σεβαστούν κάθε επιθυμία της και της ζήτησε να τους δώσει την ευκαιρία να της κάνουν ακόμη μια αγκαλιά.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της μία ημέρα μετά και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Παλάζη Πετρούλα έχει ύψος 1.72 μ., έχει βάρος 68 κιλά, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε άσπρη κοντομάνικη μπλούζα, γκρι σορτσάκι, μαύρες παντόφλες και φορούσε μαύρο τσαντάκι μέσης κατά την εξαφάνισή της.