Φωτιά στο Μενίδι: «Κάηκαν οι κόποι μιας ζωής» – Συγκλονιστική μαρτυρία κατοίκου

«Δεν το πιστεύω, εγώ έβλεπα να καίγονται σπίτια στην τηλεόραση και έκλαιγα και τώρα βλέπω το δικό μου χαμένο», λέει ο κάτοικος για τη φωτιά στο Μενίδι 

Στάχτη και αποκαΐδια έχουν μείνει από το σπίτι του κυρίου Κλεάνθη στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο στο Μενίδι.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος στο MEGA, δεν ήρθε ποτέ κανείς να κόψει τα δέντρα μπροστά από το σπίτι του, ούτε στον ίδιο επέτρεψαν να το κάνει, καθώς πρόκειται για δασική περιοχή και τώρα το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς από τη φωτιά.

Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε έλεγχος στο κτήριο και του ανακοινώθηκε πως δεν μπορεί να κατοικηθεί πλέον. «Μιας ζωής κόποι ήταν, εδώ πέρα άφησα τη ζωή μου, το είχα φτιάξει με προσωπική δουλειά όλο, γιατί το είχα μεράκι να φτιάξω ένα ωραίο σπίτι, αλλά δεν με αξίωσε ο Θεός να το χαρώ» λέει ο ίδιος, μιλώντας στο MEGA.

«Δεν το πιστεύω, εγώ έβλεπα να καίγονται σπίτια στην τηλεόραση και έκλαιγα και τώρα βλέπω το δικό μου χαμένο. Με τι δύναμη, με ποιο κουράγιο να ξαναφτιάξω αυτό το σπίτι;» συνεχίζει.

Ο κ. Κλεάνθης μέσα στο σπίτι του είχε τη συλλογή του από βινύλια, την οποία μάζευε επί 40 χρόνια, και – όπως λέει – του στοίχισε πολύ η καταστροφή τους. «Όλοι οι συλλέκτες με γνωρίζουν, όποιον και να πάρετε, τα βινύλιά μου ήταν όλη μου η ζωή, η ψυχή μου, το χόμπι μου» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο 74χρονος σημείωσε πως εάν η Πολιτεία τον βοηθήσει, θα βρει το κουράγιο να ξαναχτίσει το σπίτι του.