Μιχάλης Κατσουρής: Ταυτοποιήθηκαν Έλληνες χούλιγκαν για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα εντάλματα αναμένονται τις επόμενες ώρες από την Ελληνική Αστυνομία αναφορικά με τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στην ταυτοποίηση 10 ατόμων ακόμη ατόμων από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα οποία δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής, έφτασαν οι Αρχές μετά από εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού που έχει η ΕΛΑΣ στη διάθεσή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA και της αστυνομικής ρεπόρτερ, Ηρώς Καριοφύλλη, μέσα στις επόμενες ώρες έρχονται νέα εντάλματα τα οποία αφορούν Έλληνες χούλιγκαν, οι οποίοι συνέδραμαν τους Κροάτες στη φονική επίθεση έξω από την OPAP Arena.

Παράλληλα, αναζητούνται και άλλοι Κροάτες χούλιγκαν και υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα υπάρξει ταυτοποίηση των στοιχείων τους, ειδικότερα του ατόμου που φαίνεται σε πολλά βίντεο να χτυπά με ένα κοντάρι τον Μιχάλη Κατσουρή.

Το νέο αποκαλυπτικό βίντεο με το πρόσωπο «κλειδί» δίπλα από τον Μιχάλη Κατσούρη
Ένα νέο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο φαίνεται ο δολοφονημένος Μιχάλης Κατσούρης αλλά και τα μεγάλης έκτασης επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και οπαδών της ΑΕΚ.

Το βίντεο αυτό, όπως και αρκετά ακόμα στοιχεία, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών που εξετάζουν όλες τις πτυχές για τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της Ένωσης έτσι ώστε να καταλήξουν στον δράστη.

Σε αυτό το νέο βίντεο, που ακολουθεί, έχει μπει στο μικροσκόπιο ένα πρόσωπο το οποίο σε όλη τη διάρκεια των επεισοδίων δείχνει να είναι η «σκιά» του Μιχάλη Κατσούρη. Είναι δεδομένο ότι το πρόσωπο αυτό θα κληθεί για να δώσει εξηγήσεις στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία συνεχίζει την έρευνα σε όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ κανένα από τα μαχαίρια που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων αλλά και στον χώρο των επεισοδίων, δεν αποτελεί το φονικό όπλο της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη. Επιπλέον, τα δείγματα DNA που ελήφθησαν δεν αντιστοιχούν σε αυτό που βρέθηκε στη σορό του Μιχάλη.

Εικάζεται, λοιπόν, πως ο δράστης πήρε μαζί του το μοιραίο μαχαίρι που επέφερε τον θανάσιμο τραυματισμό στον 29χρονο φίλο της ΑΕΚ. Σε κάθε περίπτωση, το νέο αυτό βίντεο εισάγει νέα δεδομένα στην έρευνα η οποία μπαίνει σε μία νέα φάση και είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει εν τέλει στον δράστη τον οποίο αναζητά μετ’ επιτάσεως η Ελληνική Αστυνομία.

Μάλιστα, εμπλεκόμενοι στην υπόθεση δεν αποκλείουν εν τέλει το θανάσιμο τραύμα στον Μιχάλη να προήλθε εξ αμελείας από άλλον φίλο της ΑΕΚ, τη στιγμή των επεισοδίων, επάνω στον πανικό των συγκρούσεων με τους Κροάτες.

Το επίμαχο βίντεο από τη Νέα Φιλαδέλφεια:

«Πέφτουν κεφάλια» ξανά στην ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα, το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους αξιωματικούς που συμμετείχαν στον σχεδιασμό της επιχείρησης-φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ. στην Νέα Φιλαδέλφεια.