Αλμυρός: 37χρονος παρενοχλεί την πρώην σύντροφό του 10 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Άνδρας έχει πάθει παθολογική εμμονή με την πρώην σύντροφό του ενώ έχουν χωρίσει εδώ και 10 χρόνια

Ένας 37χρονος από τη Χαλκιδική φαίνεται να έχει πάθει παθολογική εμμονή με την 38χρονη πρώην γυναίκα του από τον Αλμυρό Μαγνησίας, παρότι έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια από τον χωρισμό τους και εκείνη έχει αποκτήσει οικογένεια.

Η γυναίκα αναγκάστηκε να ζητήσει την συνδρομή της δικαιοσύνης, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην την πλησιάζει, τα οποία ωστόσο, ο 37χρονος παραβίασε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί χθες (18-8-2023) στο Αυτόφωρο.

Ειδικότερα, ο 37χρονος παρακολουθεί την γυναίκα, της στέλνει διαρκώς μηνύματα και εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στο ζευγάρι και τα παιδιά του.

Χθες ο 38χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο μετά από 24ωρη κράτησή του, καθώς το ζευγάρι κατέθεσε μήνυση εναντίον του. «Μας τρομάζει, μας τρομοκρατεί , δεν ξέρουμε τα να κάνουμε. Έχει γίνει πλέον επικίνδυνο να βγαίνεις από το σπίτι σου και να τον βλέπεις μπροστά σου», ανέφερε το ζευγάρι στο Δικαστήριο. Εκείνος από την πλευρά του, ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί την Δευτέρα, ύστερα και από τον διορισμό συνηγόρου του από το δικαστήριο.