Συγκλονίζει ο πατέρας του 29χρονου Νίκου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι – Τι ζητάει

Περιγράφει με πόνο ψυχής τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένειά του, με τον γιο του να εξακολουθεί να νοσηλεύεται και τον 22χρονο ύποπτο ως δράστη να παραμένει ασύλληπτος

Με την ελπίδα ζωντανή ότι ο γιος του θα βγει νικητής, ο πατέρας του 29χρονου Νίκου Φανουράκη ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, σε περιοχή της Μεσαράς, ανοίγει την καρδιά του και συγκλονίζει.

Περιγράφει με πόνο ψυχής τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένειά του, με τον γιο του να εξακολουθεί να νοσηλεύεται και τον 22χρονο ύποπτο ως δράστη να παραμένει ασύλληπτος.

Ο Γιάννης Φανουράλης, μίλησε στο neakriti.gr, και αυτό που ζητά είναι δικαιοσύνη, όχι για έναν όπως λέει, αλλά για όλους, όσοι ήταν στο περιστατικό, που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του παιδιού του.

«Άρχισε φασαρία, το παιδί έφυγε τους αγνόησε και τον κυνήγησαν. Σε κάποια φάση τον πέρασαν και σταμάτησε. Άνοιξε το παράθυρο και του έριξαν μία σφαίρα στο κεφάλι, σαν εκτελεστές. Δεν υπέκυψε στις μαγκιές τους και επέλεξαν να του ρίξουν» είπε ο πατέρας του 29χρονου Νίκου.

«Η κόρη μου κλαίει μέρα νύχτα. Η γυναίκα μου έχει πέσει 30 φορές κάτω και τη σηκώνω. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο 29χρονος Νίκος πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, καθώς αποσωληνώθηκε και φαίνεται πως επικοινωνεί με τον περιβάλλον. Ο νεαρός πρόκειται να μεταφερθεί στη Νευροχειρουργική κλινική, με τη σφαίρα να παραμένει καρφωμένη στον εγκέφαλό του.

Ο Γιάννης Φανουράκης λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους και μοιράζονται την ίδια αγωνία για τον 29χρονο Νίκο αλλά και στους γιατρούς που έδωσαν τη δική τους μάχη στην εντατική.

Πηγή: NeaKriti