Θεσσαλoνίκη: Χτύπησε και έβρισε τη μητέρα του γιατί του ζήτησε νερό – Συνελήφθη ο 41χρονος

Θεσσαλoνίκη: Ένας 41χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς γιατί χτύπησε, έβρισε και προσέβαλε την 59χρονη μητέρα του όταν αυτή του ζήτησε ένα ποτήρι με νερό

Το περιστατικό καταγράφηκε, στις 9 το βράδυ της 17ης Αυγούστου, σε σπίτι ,στην περιοχή Δενδροποτάμου. Η γυναίκα υπέβαλε έγκληση ζητώντας να φυλακιστεί ο γιος της γιατί φοβάται για τη ζωή της.

Όπως αναφέρει το GRtimes εις βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

  • Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
  • Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιος χωρίς κάποια εμφανή αιτία ξεκίνησε καυγά με τη μητέρα του. Όταν αυτή του ζήτησε να της φέρει λίγο νερό, της έστριψε το χέρι και παραλίγο να της το σπάσει. Πάνω στον καβγά έβγαλε έξω τα γεννητικά του όργανα και άρχισε να την βρίζει με ακατανόμαστες φράσεις.

Λίγο πριν πάνε οι αστυνομικοί, μετά την τηλεφωνική κλήση της 59χρονης στην Άμεση Δράση, ο 41χρονος είπε «πάρτε την από εδώ γιατί αν δεν την πάρετε θα την βρείτε το πρωί νεκρή». Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε και δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη του γιου της.

«Έχει ξεφύγει η κατάσταση του τελευταία. Επιθυμώ να μπει φυλακή γιατί φοβάμαι για τη ζωή μου» ανέφερε στην κατάθεση της και επισήμανε ότι : “Σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει “.