Μεσαρά: Αποσωληνώθηκε ο 29χρονος που είχε δεχθεί σφαίρα στον εγκέφαλο

Μεσαρά: Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου Νίκου, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό, ενώ ήταν εν κινήσει με το αυτοκίνητό του, από 22χρονο νεαρό τα ξημερώματα της Πέμπτης 3 Αυγούστου, στη Μεσαρά

Ο 29χρονος που νοσηλευόταν αρκετές ημέρες στη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, έχει αποσωληνωθεί και κάποιες στιγμές εμφανίζει σημάδια επικοινωνίας με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti, η σφαίρα παραμένει καρφωμένη στον εγκέφαλο του 29χρονου και σε εξαιρετικά δύσκολο σημείο.

Την ίδια ώρα, ο 22χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 29χρονο, και έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του εξακολουθεί να παραμένει άφαντος…

Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι κάμερες “έπιασαν” καθαρά τον διαπληκτισμό δράστη και θύματος. Στο βίντεο φαίνεται ότι το αυτοκίνητο που οδηγεί ο δράστης κάνει αναστροφή, κυνηγά το θύμα, το φτάνει και ενώ προχωρούν τα αυτοκίνητα παράλληλα τον πυροβολεί με πιστόλι μικρού διαμετρήματος.

Η υπόθεση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, καθώς ξεκίνησε ως τροχαίο, αφού το όχημα του 29χρονου που δέχτηκε τη σφαίρα βρέθηκε σε χαντάκι. Το αυτοκίνητο εντόπισαν συγγενείς που βγήκαν να τον ψάξουν στις 3:30 τα ξημερώματα, αφού δεν τους απαντούσε στα τηλέφωνα. Βρήκαν το όχημα στο χαντάκι, ειδοποιήθηκαν οι Αρχές για τροχαίο, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί διεκομίσθη στο Βενιζέλειο, όπου η αξονική τομογραφία έδειξε τη σφαίρα σφηνωμένη στην αριστερή μετωπιαία περιοχή με ελαφρά κλίση προς τον κρόταφο.

Το θρίλερ συνεχίστηκε, αφού θεωρήθηκε ότι ο νεαρός ίσως και να είχε αυτοπυροβοληθεί καθώς είχε εντοπιστεί ένα σημείωμα στο αυτοκίνητό του, και εξαιτίας της ψυχολογικής κατάστασής του, που ήταν γνωστή τελευταία, θεωρήθηκε και ως απόπειρα αυτοκτονίας. Όμως δεν υπήρχε όπλο.

Οι κάμερες από τα κλειστά κυκλώματα των επιχειρήσεων της περιοχής έλυσαν το μυστήριο, αφού δείχνουν καρέ-καρέ τον διαπληκτισμό, το κυνηγητό και τον πυροβολισμό καθώς και το όχημα του 29χρονου να ντεραπάρει.

Ο δε 22χρονος, που φέρεται να πυροβόλησε, οδηγούσε αυτοκίνητο φίλου του με τον οποίο νωρίτερα είχαν πάει σε γλέντι και είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο 22χρονος άφησε τον 21χρονο φίλο του στην επιχείρηση του πατέρα του, πήρε το αυτοκίνητο και έφυγε. Το συμβάν σημειώνεται αμέσως μετά από αυτή την κίνηση.

Ο 22χρονος που πυροβόλησε μετά την εκτροπή του οχήματος του 29χρονου διέφυγε προς Γαλιά και επανεμφανίζεται ώρες αργότερα να επιστρέφει το όχημα του φίλου του. Ο φίλος του τις επόμενες ώρες προσήχθη από την Αστυνομία αφού το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος ήταν δικό του. Τότε λύθηκε το μυστήριο και η ανάκτηση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες επιχειρήσεων έδειξαν όλες τις κινήσεις του δράστη.