Νέα Φιλαδέλφεια: Ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή δεν είχε έρθει σε μάχη σώμα με σώμα μαζί του

Ότι αυτός που δολοφόνησε τον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7/8) δεν φαίνεται να είχε έρθει σε μάχη σώμα με σώμα μαζί του επεσήμανε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» επεσήμανε πως έγιναν λάθη από την πλευρά της Αστυνομίας επισημαίνοντας: «Έγιναν τραγικά λάθη. Η ΕΛ.ΑΣ είναι ένας αποτελεσματικός οργανισμός, αλλά αδικήθηκε από πρόσωπα που έκαναν λάθη και γι’ αυτό γίνεται μία ΕΔΕ και πολλές καρατομήσεις».

Ερωτώμενος ο Γιώργος Καλλιακμάνης αν επίκεινται στην Αστυνομία κρίσεις προσωπικού σε ανώτατο επίπεδο απάντησε ότι είναι λογικό να συμβούν καθώς τις καρατομήσεις ακολουθούν κενές θέσεις που θα πρέπει να αναπληρωθούν.

Ως προς την πορεία των ερευνών ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ν/α Αττικής υπογράμμισε ότι ήδη είναι προς διερεύνηση τα στίγματα των τηλεφώνων και είναι αυτά που θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

«Κατά την διάρκεια της σύρραξης φαίνεται από τις κάμερες ότι κάποιοι πλησίασαν και χτύπαγαν τον δολοφονημένο Μιχάλη. Προσπαθούμε από τα στίγματα να δούμε ποιοι πλησίασαν, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Φαίνεται ότι αυτός που έριξε την μαχαιριά δεν είχε έρθει σε μάχη σώμα με σώμα με τον Μιχάλη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης.