Νέα Φιλαδέλφεια: Διαφεύγουν της σύλληψης 30 Έλληνες – Πώς η ΕΛ.ΑΣ. θα φτάσει στο δολοφόνο Κατσουρή

Την ώρα που ο ένας μετά τον άλλο οι κρατούμενοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής, παίρνουν τον δρόμο για τις φυλακές, διαφεύγουν της σύλληψης 30 Έλληνες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι αστυνομικοί, εξετάζοντας προσεκτικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τα βίντεο που διαθέτουν, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι παραμένουν ασύλληπτοι ακόμη 30 Έλληνες.

Με ειδικό λογισμικό θα βρεθεί ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή

Το DNA που βρέθηκε στη σορό του Μιχάλη Κατσουρή δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να βοηθά. Έτσι, η Αστυνομία θα χρησιμοποιήσει ένα ειδικό λογισμικό που μετρά τα βιομετρικά χαρακτηριστικά, καθώς στα βίντεο οι περισσότεροι από τους δράστες φορούν μαύρα ρούχα και έχουν πλήρως καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Έτσι, με αυτό το ειδικό λογισμικό μπορούν να μετρήσουν τα βιομετρικά στοιχεία του σώματός τους και αν έχουν κάποιον ύποπτο να βοηθήσει στο να εξακριβωθεί πλήρως η δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, πάντως θεωρούν ότι ο δολοφόνος του Μιχάλη μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από όσους συμμετείχαν στα επεισόδια.