Βάρη: Εφιάλτης για τρία άτομα – Τους εμβόλισαν, τους απείλησαν με όπλο και τους ξυλοφόρτωσαν

Σε βάρος των δραστών έχει ασκηθεί δίωξη από τις αρχές για σωματικές βλάβες και απειλή καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων

Στιγμές απόλυτου τρόμου έζησαν τρία άτομα στη Βάρης – Κορωπίου, που κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού από αγνώστους.

Όπως ισχυρίστηκαν στην καταγγελία τους, οι φερόμενοι ως δράστες εμβόλισαν με το αυτοκίνητό τους το όχημα στο οποίο επέβαιναν ένας 25χρονος και ένας 26χρονος 4 φορές, ενώ σταμάτησαν μία μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 27χρονος φίλος τους.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ένας από τους δράστες έβγαλε πιστόλι και απείλησε τον 26χρονο, ενώ στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε την ώρα που άλλος χτύπησε τον 25χρονο σε όλο του το σώμα. Το τρίτο θύμα δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου, πέφτοντας στην άσφαλτο, με τους δράστες τότε να τον κλωτσούν με μανία.

Οι δράστες έγιναν καπνός, ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια της άγριας επίθεσης. Ο 27χρονος διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ σε βάρος των δραστών ασκήθηκε δίωξη για σωματικές βλάβες και απειλή καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.