Άγιος Παντελεήμονας: Πώς οι αστυνομικοί εξιχνίασαν τη δολοφονία της 46χρονης από την Κούβα

Η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωσή της έκανε γνωστά τα βήματα που έγιναν και οδήγησαν στον δράστη της δολοφονίας της 46χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα

Η αστυνομία έλυσε το γρίφο της δολοφονίας στον Άγιο Παντελεήμονα της 46χρονης από την Κούβα και ανακοίνωσε ότι εξιχνιάστηκε η υπόθεση ενώ συνελήφθη ο 35χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος είχε προσαχθεί.

Η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωσή της έκανε γνωστά τα βήματα που έγιναν και οδήγησαν στον δράστη της δολοφονίας της 46χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όπως ανέφερε η αστυνομία το απόγευμα της 10ης Ιουλίου 2023 η 46χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα όπου διέμενε στον Αγιο Παντελήμονα, έχοντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, την τραχηλική χώρα, στη ραχιαία επιφάνεια, στον αριστερό βραχίονα, στην κοιλιακή χώρα καθώς και στα άνω άκρα.

Το διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα ήταν άνω – κάτω. Παρουσίαζε εικόνα εκτεταμένης έρευνας, φαινόταν ότι είχε προηγηθεί πάλη, ενώ υπήρχαν αρκετές κηλίδες αίματος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα

Από την αξιολόγηση των στοιχείων καθώς και την ανάλυση προανακριτικών και εγκληματολογικών δεδομένων, που προέκυψαν με τη συνδρομή του Τμήματος Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 35χρονου στην υπόθεση.

Ακολούθησαν αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και αμέσως προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον στοιχεία που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος.

Σε επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.