Έδεσσα: Ταυτοποιήθηκαν οι τέσσερις νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα – Ένας 16χρονος ανάμεσά τους

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τέσσερις άντρες, ηλικίας 55, 50, 19 και 16 ετών, όλοι τους υπήκοοι Αλβανίας, που επέβαιναν στο ΙΧ που συγκρούστηκε με νταλίκα στην Έδεσσα

Tαυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τεσσάρων από τους πέντε νεκρούς του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο 87ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Φλώρινας-Θεσσαλονίκης, έξω από την Έδεσσα, όπου ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τέσσερις άντρες, ηλικίας 55, 50, 19 και 16 ετών, όλοι τους υπήκοοι Αλβανίας, που επέβαιναν στο ΙΧ. Ο πέμπτος νεκρός, που επίσης επέβαινε στο ΙΧ, ήταν άντρας και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.

Έδεσσα: Σοκαριστικές εικόνες και βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα

Σύμφωνα με το logospellas.gr, αυτοκίνητο φέρεται πως ξέφυγε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με νταλίκα, με αποτέλεσμα πέντε άτομα να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με το pellanews, ο δρόμος έκλεισε με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τη μια λωρίδα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο, ο οδηγός της νταλίκας είναι καλά στην υγεία του και έκανε προληπτικές εξετάσεις στο νοσοκομείο της Έδεσσας.