Συναγερμός στον Πειραιά για εξαφάνιση 51χρονου

Πειραιάς: Συναγερμός για την εξαφάνιση του Σπύρου Πατηνιώτη

Στις 6 Ιουλίου 2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Καμινίων, Πειραιά ο Σπύρος Πατηνιώτης, 51 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 15/07/2023 για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Σπύρου Πατηνιώτη κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Σπύρος Πατηνιώτης έχει ύψος 1,85μ., είναι αδύνατος , έχει μαύρα μαλλιά και μπλε μάτια. Φορούσε μία γκρι αμάνικη μπλούζα, παντελόνι τζιν, αθλητικά παπούτσια με κίτρινες λεπτομέρειες, ένα μαύρο τσαντάκι ώμου και ακούστηκα βαρηκοΐας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με«Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple