Τον ήθελαν νεκρό – Μαφιόζικο χτύπημα από έμπειρους εκτελεστές – Το προφίλ του θύματος

Χαλκιδική: Το θύμα ήταν στον κήπο μαζί με τους φίλους του, γελούσαν και απολάμβαναν τις διακοπές τους, τίποτα δεν προμήνυε τη συνέχεια

Πριν ακόμα έρθει στην Ελλάδα, ο 38χρονος Orhain Bagraini και η συνεργάτες του είχαν μπει στο μάτι μαφιόζου ο οποίος είχε δώσει ξεκάθαρη εντολή να εξαφανιστεί από τον χάρτη τόσο ο 38χρονος όσο και ο στενός του συνεργάτης.

Τον δεύτερο τον εκτέλεσαν πριν 3 μήνες στη Βόρεια Μακεδονία και τώρα έμενε ως… εκκρεμότητα ο 38χρονος επιχειρηματίας, γνωστός στη χώρα του καθώς δραστηριοποιείται σε καζίνο ενώ έχει κι εργοστάσιο ποτών στη Βόρεια Μακεδονία.

Οι δράστες ήξεραν ότι θα έρθει στην Ελλάδα για διακοπές, τον παρακολουθούσαν και «χτύπησαν» τη στιγμή εκείνη που το θύμα ήταν χαλαρο και δεν είχε το φόβο ότι κάτι θα του συμβεί. Χτύπησαν τη στιγμή που βρισκοταν με 4 φίλους του στον προαύλιο χώρο του σπιτιού που είχαν νοικιάσει στη Χαλκιδική.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα στη Χανιώτη Χαλκιδικής. Το θύμα ήταν στον κήπο μαζί με τους φίλους του, γελούσαν και απολάμβαναν τις διακοπές τους, τίποτα δεν προμήνυε τη συνέχεια. Οι δυο εκτελεστές έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους προσέγγισαν πεζή το σημείο, όπλισαν και άρχισαν να πυροβολούν με αποτελέσματα τον θανάσιμο τραυματισμό του 38χρονου και τον τραυματισμό ενός φίλου του 44 ετων ο οποίος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η ασφάλεια τώρα χτενίζει την περιοχή για να εντοπίσει από κάμερες ασφάλειας τη διαδρομή των εκτελεστών κι αν υπάρχει κάποιο στιγμιότυπο που έκαναν τη λάθος κίνηση να αποκαλύψουν το πρόσωπο τους. Ωστόσο έμπειροι Αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ. εκτιμούν ότι οι φονιάδες βρίσκονται ήδη στη γείτονα χώρα και θεωρούν πιθανότερο να Διέφυγαν αμέσως μετά την εκτέλεση.