Φθιώτιδα: Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας

Νέο περιστατικό με καταδίωξη διακινητή μεταναστών στον ΠΑΘΕ στην περιοχή της Φθιώτιδας

Μόλις 5 ημέρες μετά την προηγούμενη καταδίωξη και σύλληψη του 24χρονου Σύριου διακινητή στα διόδια της Μαυρομαντήλας, το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουλίου συνελήφθη ένας ακόμη ομοεθνής του στη Φθιώτιδα.

Αυτή τη φορά, το ύποπτο αμάξι ήταν ενοικιασμένο, αλλά οι… «ενοικιαστές» ουδέποτε φρόντισαν να το επιστρέψουν στην εταιρία από όπου το πήραν. Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 18:00’ στην περιοχή της Λαμίας και αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, ξεκίνησαν την καταδίωξη.

Με τη καθοδήγηση του Κέντρου στο «κυνήγι» μπήκε και πλήρωμα του ΑΤ Στυλίδας, ενώ δόθηκε σήμα και στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας. Τελικά το περιπολικό της Στυλίδας μαζί με το πλήρωμα του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, μπλόκαρε το ύποπτο όχημα στα διόδια της Πελασγίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του ήταν ένας 28χρονος Σύριος, που συμμορφώθηκε στις εντολές των αστυνομικών και η καταδίωξη έληξε αναίμακτα. Μάλιστα είναι γνωστός στις αρχές για παρόμοιες υποθέσεις παράνομης διακίνησης πολιτών τρίτων χωρών και έχει καταδικαστεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Πηγή: Lamiareport.gr