Τροχαίο στην Π.Ε.Ο. Ισθμού – Επιδαύρου – Ανετράπη βανάκι έπειτα από σύγκρουση

Ύστερα από τη σύγκρουση, ένα άτομο τραυματίσθηκε ελαφρά

Σήμερα το απόγευμα (12/07), σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων στο 1ο χιλιόμετρο της Π.Ε.Ο. Ισθμού – Επιδαύρου, στη διασταύρωση με τον παράλληλο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών. Μετά τη σύγκρουση, ανετράπη ένα όχημα τύπου βαν, ενώ, τραυματίσθηκε και ένα άτομο, ευτυχώς ελαφρά. Το τμήμα Τροχαίας Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.

Τροχαίο στο κέντρο της Λαμίας: Ταξί έπεσε σε κολώνα και δέντρο για να αποφύγει τη σύγκρουση

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι (περίπου στις 15:00) στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Πατρόκλου.

Το Ι.Χ το οποίο κατέβαινε την Πατρόκλου παραβίασε την πινακίδα STOP διασχίζοντας κάθετα την Βενιζέλου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Την ώρα εκείνη, ένα ταξί κινείτο κανονικά επί της οδού Βενιζέλου και ακολούθησε σύγκρουση των δύο οχημάτων.

Ο οδηγός του ταξί, στην προσπάθεια να αποφύγει τη σύγκρουση με το άλλο όχημα που κατέβαινε με αρκετά μεγάλη ταχύτητα την οδό Πατρόκλου, καβάλησε το πεζοδρόμιο, έπεσε πάνω σε μία κολώνα σηματοδότησης και στη συνέχεια σε ένα δέντρο, το οποίο κόπηκε και έπεσε στο δρόμο.

Για μερικά λεπτά μετά τη σύγκρουση στην κολώνα και το δέντρο, ο οδηγός του ταξί εγκλωβίστηκε στο όχημα, δίχως να έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό, ενώ, ο άλλος οδηγός δεν τραυματίσθηκε. Ο επιβάτης του ταξί τραυματίσθηκε και αυτός ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσε η τροχαία αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκειμένου να απομακρύνει το δέντρο από τον δρόμο και να ομαλοποιηθεί η κίνηση. Η Τροχαία Λαμίας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αιτία του συμβάντος.