Ζάκυνθος: Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού σε μπαρ στον Λαγανά

Ζάκυνθος: Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή

Συναγερμός σήμανε την περασμένη Παρασκευή στη Ζάκυνθο έπειτα από ένα επεισόδιο άγριου ξυλοδαρμού που σημειώθηκε σε μπαρ στον Λαγανά. Η στιγμή έχει που έχει καταγραφεί σε βίντεο και κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό ενός νεαρού Βρετανού από «μπράβους» σε μπαρ στον Λαγανά.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή. Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου έφτασαν στο σημείο και προσήγαγαν τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο νεαρός αναγνώρισε μόνο έναν από τους δράστες του ξυλοδαρμού, έναν σερβικής καταγωγής υπάλληλο του κλαμπ, ο οποίος και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο συλληφθείς, εξετάστηκε από τον εισαγγελέα Ζακύνθου και έλαβε τακτική δικάσιμο.

Οι πληροφορίες για τα αίτια που οδήγησαν στην συμπλοκή και τελικά στον ξυλοδαρμό του νεαρού τουρίστα, είναι συγκεχυμένες. Ωστόσο σύμφωνα με εργαζόμενους στο κλαμπ, ο νεαρός Βρετανός, που ήταν βίαιος και εκτός εαυτού, χτύπησε άγρια μια 19χρονη κοπέλα και της επιτέθηκε και με μπουκάλι, γι’αυτό και επενέβησαν.

Μάλιστα για να αποδείξουν τον ισχυρισμό τους, αναρτούν και φωτογραφίες της, άσχημα, χτυπημένης κοπέλας.