Κολωνός: Ξεσπά η μητέρα της 12χρονης – «Περιμένω την ώρα που θα λογοδοτήσουν τα τέρατα»

Κολωνός: «Δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζουν» λέει μέσα από τη φυλακή η μητέρα της 12χρονης

Στην εφημερίδα Political μίλησε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα της καταλογίζουν για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας, θύμα της οποία έπεσε η κόρη της.

Όπως αναφέρει μετανιώνει και πονάει καθημερινά για όσα βίωσε το παιδί τα οποία σύμφωνα με την ίδια δεν είχε καταλάβει.

«Πέρασαν δέκα μήνες από όταν έμαθα τη φρίκη που βίωνε η κόρη μου στα χέρια του
Μίχου και των άλλων -κατά τα άλλα ευυπόληπτων- τεράτων που κακοποιούσαν το
κορμί και την ψυχή της. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν έχει υπάρξει μία μέρα που να μην πονάω γι’ αυτά που περνούσε το παιδί μου, που να μη μετανιώνω που δεν μπόρεσα να καταλάβω νωρίτερα τι μαρτύριο ζούσε και να τη σώσω από αυτό», δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα

Παράλληλα, αναμένει όπως λέει να δώσουν εξηγήσεις στη δικαιοσύνη οι εμπλεκόμενοι της υπόθεσης: «Περιμένω την ώρα που τα τέρατα αυτά θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για όλα τα εγκλήματα που έκαναν σε βάρος του παιδιού μου. Δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζουν. Το παιδί μου το λατρεύω και δεν θα του έκανα ποτέ κακό».

Όσο για την πρόταση – «καταπέλτη» του εισαγγελέα είπε:

«Ο κύριος εισαγγελέας στην πρότασή του δέχεται ότι δεν εκπόρνευσα εγώ το παιδί μου, ότι δεν γνώριζα, αλλά μου καταλογίζει ότι δεν αντιλήφθηκα αυτά που περνούσε και δεν το προστάτευσα. Εγώ και ο σύζυγός μου πέσαμε θύματα του προσωπείου που ο Μίχος μάς παρουσίαζε, εκμεταλλευόμενος τις οικονομικές μας δυσκολίες ως πολύτεκνης οικογένειας».

Καταλήγει δε λέγοντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ κακό στα παιδιά της και για αυτό τον λόγο την στηρίζουν: «Μετανιώνω πικρά που βυθίστηκα στα προβλήματα της οικογένειας μας όταν το παιδί μου βρέθηκε στα χέρια του Μίχου, όμως αυτό δεν με κάνει μαστροπό. Ποτέ δεν έβλαψα κανένα από τα παιδιά μου και ποτέ δεν θα μπορούσα να τα βλάψω. Γι’ αυτό, εξάλλου, όλο αυτό το διάστημα της άδικης κράτησής μου έχω την αμέριστη στήριξη τόσο της κόρης μου όσο και όλης της οικογένειάς μου, που είναι η μοναδική για εμένα παρηγοριά. Όλοι μας παραμένουμε ενωμένοι και είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα αργήσει να αποδειχθεί περίτρανα η αθωότητά μου και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι κακοποιητές του παιδιού μου».

Πηγή: Political.gr