Κρήτη: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 12χρονος που πνίγηκε και τον επανέφεραν στη ζωή

Το αγοράκι γύρω στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουλίου ανασύρθηκε από ναυαγοσώστη χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα στην παραλία της Γεωργιούπολης στην Κρήτη

Κρίσιμες ώρες περνά το 12χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε χθες, Κυριακή, χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην περιοχή της Γεωργιούπολης Χανίων. Το παιδί παραμένει διασωληνωμένο και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, όπου μεταφέρθηκε λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Δίνει μάχη για την ζωή του, την ώρα που οι γονείς του περνούν δύσκολες στιγμές και παραμένουν στο πλευρό του, στο τριτοβάθμιο νοσοκομείο της Κρήτης. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς βαρύτατη και όλοι προσεύχονται για ένα θαύμα.

Το αγοράκι γύρω στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουλίου ανασύρθηκε από ναυαγοσώστη χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα στην παραλία της Γεωργιούπολης. Αμέσως δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες των ναυαγοσωστών και των διασωστών του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί το διασωλήνωσαν και έκριναν ότι έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ, όπως και έγινε.

Το 12χρονο αγόρι εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων, όπου οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το βοηθήσουν, δεδομένης της ιδιαίτερα βαριάς κατάστασής του.