Ρέθυμνο: Επανέφεραν στη ζωή παιδί που κατέρρευσε στη θάλασσα

Το 12χρονο παιδί διακομίσθηκε σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο και παραμένει στην εντατική, με τους γιατρούς να αισιοδοξούν πως έχει κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του

Θρίλερ στο Ρέθυμνο για ένα 12χρονο παιδί που ενώ έκανε μπάνιο σε παραλία κόντεψε να πνιγεί, με τους διασώστες να το επαναφέρουν στη ζωή.

Το 12χρονο παιδί διακομίσθηκε σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο και παραμένει στην εντατική, με τους γιατρούς να αισιοδοξούν πως έχει κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, το παιδί έβγαλε στην ακτή ο ναυαγοσώστης με τη βοήθεια λουόμενων ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να καταφέρνουν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όμως λόγω της σοβαρότητα της κατάστασης του οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου.

Να σημειωθεί ότι ένας ακόμη άνδρας, 47 ετών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή του «Κοκκίνη Χάνι» στο Δήμο Χερσονήσου του Ηρακλείου.