Πνιγμοί: Ακόμα τρεις θάνατοι σε παραλίες στα Χανιά, στη Θάσο και τη Θεσσαλονίκη

Ακόμα τρεις πνιγμοί με τραγική κατάληξη σε παραλίες στα Χανιά, τη Θάσο και τη Θεσσαλονίκη

Δεν έχουν τέλος οι θάνατοι λουόμενων στις παραλίες της χώρας, με τον αριθμό των πνιγμών να αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του Λιμενικού χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν από τη θάλασσα ακόμα τρία άτομα σε Χανιά, Θάσο και Θεσσαλονίκη.

Στην Αγία Μαρίνα Χανίων μια 78χρονη τουρίστρια ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις τις το πρωί του Σαββάτου 8/7. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Στη θαλάσσια περιοχή Παχύς στη Θάσο χωρίς τις αισθήσεις τις ανασύρθηκε μια 86χρονη τουρίστρια το μεσημέρι του Σαββάτου. Τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ανθρώπους που βρίσκονταν στην παραλία και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Θάσου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τέλος σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα ακόμα ένας 82χρονος Ελληνικής καταγωγής ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι του Σαββάτου από τη θάλασσα, στην παραλία Βρασνών στη Θεσσαλονίκη.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ πρόκειται να διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.