Πάτρα: Νεκρός αστυνομικός από ηλεκτροπληξία

Πάτρα: Ο άτυχος άνδρας αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά 8 και 12 ετών

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα για τον θάνατο ανθυπαστυνόμου ο οποίος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του και έκανε εργασίες στην αυλή, όταν ενώ είχε στα χέρια του ένα σίδερο και προσπαθούσε να ξεβουλώσει ένα σιφώνι, αυτό ακούμπησε σε ρεύμα, με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί και να χάσει ακαριαία τη ζωή του

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα tempo24, τον άτυχο άνδρα βρήκε η γυναίκα του λιγα λεπτά αργότερα, η οποία αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Ο ένστολος που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Πάτρας αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά, ένα κορίτσι 12 ετών και ένα αγόρι 8 ετών.

Οι συνάδελφοι του αδικοχαμένου αστυνομικού κάνουν λόγο για έναν εργατικό και χαμογελαστό άνθρωπο, ενώ ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας δήλωσε στο tempo24: «Ένας φίλος, ένας ακέραιος αστυνομικός ένας άριστος οικογενειάρχης, ένα νέο παιδί δεν είναι πια μαζί μας. Η μοίρα είχε άλλα σχεδια και έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι. Αδερφέ μου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Νιώθω υπερήφανος που σε γνώρισα».