Κρήτη: Τραγωδία στα Χανιά – Νεκρή νεαρή μητέρα αφότου γέννησε το μωρό της

Κρήτη: Η γυναίκα αντιμετώπισε επιπλοκές και μερικές ώρες μετά τη γέννα εξέπνευσε σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά της

Τραγωδία στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όταν μία γυναίκα μόλις 35 ετών άφησε την τελευταία της πνοή αφότου γέννησε με φυσιολογικό τοκετό το μωρό της, το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το flashnews.gr, το απόγευμα της Δευτέρας, μία 35χρονη γυναίκα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό το μωρό της, το οποίο ωστόσο, αντιμετώπισε προβλήματα στη γέννα και χρειάστηκε η άμεση μεταφορά του στο Ηράκλειο, όπως και έγινε.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα του παιδιού αντιμετώπισε επιπλοκές (άγνωστο για ποιο λόγο) και μερικές ώρες μετά τη γέννα εξέπνευσε σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά της.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, για την υπόθεση αυτή έχει διαταχθεί Ένορκη διοικητική Εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος, αφού η γέννα φαινόταν να εξελίσσεται ομαλά, ενώ και το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν έχει αποφανθεί κάτι που να οδηγεί σε ξεκάθαρη αιτία θανάτου.

Πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν πως το μωρό νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να είναι σε εγρήγορση για την εξέλιξη της υγείας του.