Πόρτο Γερμενό: Εξαφανίστηκε 41χρονος Γερμανός τουρίστας – Συναγερμός στο Λιμενικό

Η κινητοποίηση των Αρχών ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, όταν πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του 41χρονου ενημέρωσε για την εξαφάνιση του άνδρα, ο οποίος είχε πολλές ώρες να επικοινωνήσει μαζί του

Συναγερμός σήμανε σε Λιμενικό, Αστυνομία και Πυροσβεστική, για την εξαφάνιση 41χρονου Γερμανού περιπατητή στο Πόρτο Γερμενό.

Η κινητοποίηση των Αρχών ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, όταν πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του 41χρονου ενημέρωσε για την εξαφάνιση του άνδρα, ο οποίος είχε πολλές ώρες να επικοινωνήσει μαζί του.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν το Λιμεναρχείο Κορίνθου και η Αστυνομία, που σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται η ιστοσελίδα Κorinthostv, εντόπισαν το σημείο όπου είχε σταθμεύσει το ενοικιαζόμενο όχημα του αγνοούμενου Γερμανού, μέσω του GPS που διέθετε.

Το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο στην περιοχή Σκλαβούνου στο Πόρτο Γερμενό ενώ το κινητό του τηλέφωνο είναι σε λειτουργία. Ωστόσο, ο ίδιος δεν απαντά στις κλήσεις.

Στις έρευνες εντοπισμού του συμμετέχουν η ΕΜΑΚ, το Λιμεναρχείο Κορίνθου, όπου με πλωτά σκάφη «χτενίζουν» την περιοχή από Μαυρολίμνη έως Πόρτο Γερμενό, καθώς και η Αστυνομία με ελικόπτερο Super Puma.