Αστυνομικός καταγγέλλει: “Είχαμε εν δυνάμει 30 χιλιάδες νεκρούς έφηβους. Σταματήστε τους…”

Αστυνομικός, σε ιδιαίτερα ευαίσθητη υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ., μας έστειλε τη δική του εμπειρία από την επίσκεψη του ίδιου και της 14χρονης κόρης του χθες στο ΟΑΚΑ για τη συναυλία των τράπερς και της Φουρέιρα

“Νιώθω οργή και αηδία. Τριάντα χιλιάδες παιδιά ηλικιών 12 με 18 ετών, κινδύνεψαν να χάσουν τη ζωή τους στο φεστιβάλ Νερού στο ΟΑΚΑ.

Η 14χρονη κόρη μου, μου ζήτησε να δει από κοντά τη Φουρέιρα και φρόντισα να της εξασφαλίσω εισιτήριο, πηγαίνοντας και ο ίδιος να δω ένα φεστιβάλ χαράς, γέλιου και μπουγελώματος.

Από την αρχή, μου κίνησαν το ενδιαφέρον 17χρονοι-18χρονοι με τσαντάκια στο στήθος, τσιγάρο στο στόμα και ύφος μπράβου. Αγριεμένοι, έτοιμοι για τσαμπουκά με τον οποιοδήποτε, οπουδήποτε.

Έμαθα πως στη συναυλία θα είναι και γνωστοί (της νεολαίας) τράπερς. Αυτό, το τόσο κακό φαινόμενο που έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια, προάγοντας στους εφήβους μέσα από τα τραγούδια και τα videoclip τους τη βία, τα ναρκωτικά, τα όπλα και την υποτίμηση των γυναικών.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ανεγκέφαλοι πέταξαν δακρυγόνα στη μέση του συγκεντρωμένου πλήθους, σκορπώντας τον πανικό σε 30 χιλιάδες ψυχές, που ενστικτωδώς προσπάθησαν να απομακρυνθούν ποδοπατώντας ο ένας τον άλλο.

Ευτυχώς, ο χώρος ήταν ανοικτός, οι σεκιούριτι άνοιξαν άμεσα τα κιγκλιδώματα και απομακρύνθηκαν τα χιλιάδες έφηβα παιδιά. Κάποια από αυτά τραυματίστηκαν -ευτυχώς ελαφρά όπως πληροφορούμε έως τώρα-.

Όλα αυτά, έγιναν μπροστά στα μάτια τα δικά μου και της κόρης μου, που γαντζώθηκε επάνω μου από φόβο κλαίγοντας, χωρίς να μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Τελειώστε τώρα το φαινόμενο των τράπερ με τα πιστόλια, τη βία και των ναρκωτικών. Γονείς, απαγορεύστε στα παιδιά σας να πηγαίνουν σε τέτοιου είδους θεάματα. Το κακό θα γίνει σύντομα και τότε θα μιλάμε για μια εθνική τραγωδία.

Οι πολιτικοί θα ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί στην Ελληνική Αστυνομία που τάχα μου, δεν έκανε καλά τη δουλειά της.

Γονείς, το ξαναλέω. Το κακό θα γίνει. Είναι θέμα χρόνου. Χθες, οι έφηβοι που βρέθηκαν στο σημείο, δεν γνωρίζουν πραγματικά πόσο κινδύνεψε η ζωή τους. Προσπαθήστε να αποτρέψετε τα παιδιά σας να πηγαίνουν σε τέτοιου είδους συναυλίες.

Με εκτίμηση

Αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις των συντακτών στην κατηγορία “Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ” δεν είναι απαραίτητο να ταυτίζονται με τις απόψεις του εκδότη και της συντακτικής ομάδας του Policenews

@unicorngirls1213 #waterboomfestival2023 #greece #fy ♬ original sound – 𝐒𝐈😈

@mpakalhhhh ελεος. #waterboomfestival #waterboom2023 #hawkgreco ♬ πρωτότυπος ήχος – marilena🫶

@aggelos_liakop0 Ήμουνα στη μέση στα VIP με την παρέα μου και εκει που ολα καλαα ολα τελειαα ξαφνικά δεν έπαιρνα ανάσα ειχε καει το πρόσωπο μου τα μάτια μου και απλά φώναζα και έκλαιγα και όλοι σαν τρελή σπρώχναμε φωνάζαμε να βγούμε έξω εγώ νόμιζα ότι θα πεθάνω εκείνη τη στιγμή και ότι τέλος ήρθε η ώρα μαςςς αλλά εύχομαι το παιδί που το έκανε να το βρει από το θεό🙏#waterb#waterboomfestival2023💦 ♬ πρωτότυπος ήχος – Aggelos_liakop

@trelhtouxwriou Ξεφτίλες #mpesfypgamw #fypシ #fypages #waterboomfestival #waterboom ♬ πρωτότυπος ήχος – nikos

@psakostas22 εσκασε ακριβως πισω μου#fy #viral #foryoupage #waterboomfestival2023 ♬ πρωτότυπος ήχος – psakostas