Κολωνός: 36 συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης – Ποια είναι τα 4 νέα πρόσωπα 

Τον 63χρονο παιδόφιλο που παρενοχλούσε ανήλικα κορίτσια στο κέντρο της Αθήνας, έναν 82χρονο και δύο άνδρες ηλικίας 43 και 46 ετών από το Πακιστάν, περιλαμβάνει από το μεσημέρι της Πέμπτης, η λίστα των συλλήψεων για την σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας και βιασμού του Κολωνού

Πρόκειται για τα τέσσερα πρόσωπα που περιέγραψε ως βιαστές της η ίδια η 12χρονη στους παιδοψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, κατά την πρόσφατη κατάθεση της. Τα στελέχη της Ασφάλειας κατάφεραν γρήγορα να ταυτοποιήσουν τους τέσσερις άνδρες και έπειτα από την έκδοση των σχετικών ενταλμάτων από τον Ανακριτή, τους εντόπισαν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Πλέον ο αριθμός της φρίκης, που αφορά τα άτομα που έχουν συλληφθεί για την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης, εκτοξεύεται στους 36, μαζί με τον 53χρονο μαστροπό-βιαστή, Ηλία Μίχο, και τη μητέρα του κοριτσιού.

Η 12χρονη κλήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για να δώσει για 7η φορά κατάθεση προκειμένου να αναγνωρίσει με επίσημο τρόπο τον 63χρονο, το πρόσωπο του οποίου είχε δει να κάνει το γύρο του διαδικτύου μετά την σοκαριστική υπόθεση παρενόχλησης δύο 14χρονων κοριτσιών στην Ομόνοια.

Η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικά της πρόσωπα, ότι ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν ένας από τους βιαστές της. Τον είχε περιγράψει σε προηγούμενη κατάθεση της, όμως θυμόταν μόνο το μικρό του όνομα και ελλείψει άλλων στοιχείων, τα στελέχη της Ασφάλειας δεν είχαν καταφέρει να τον ταυτοποιήσουν.

Ο 63χρονος, που απέστειλε χυδαία μηνύματα και πορνογραφικό υλικό σε μαθήτριες, προσπαθώντας να τις συναντήσει, είχε συλληφθεί δύο φορές τις τελευταίες δέκα ημέρες, όμως είχε αφεθεί ελεύθερος.