Δολοφονία στην Ηλεία: «Εδώ που φτάσαμε… σκότωσε με», ήταν τα τελευταία λόγια του 52χρονου

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Ηλεία από την άγρια δολοφονία του 52χρονου πατέρα από 80χρονο για ασήμαντες κτηματικές διαφορές.

«Εδώ που φτάσαμε τι να σου πω; Μου έχεις κάνει τόσα πολλά… σκότωσέ με, τι να σου πω!» ήταν τα τελευταία λόγια του 52χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του 80χρονου δράστη στην Ηλεία.

Προηγήθηκε λογομαχία των δύο για ασήμαντες κτηματικές διαφορές, όταν ξαφνικά ο 80χρονος πυροβόλησε το θύμα δυο φορές πισώπλατα σχεδόν εξ’ επαφής αφαιρώντας του τη ζωή.

«Εδώ που φτάσαμε τι να σου πω; Μου έχεις κάνει τόσα πολλά… σκότωσέ με, τι να σου πω!» ήταν τα τελευταία λόγια του 52χρονου, σύμφωνα με το patrisnews.

Η εν ψυχρώ δολοφονία που έχει συγκλονίσει την Αγία Τριάδα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ο άτυχος 52χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ηλικίας από 12 έως 18 ετών, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον 80χρονο ο οποίος του ζήτησε τον λόγο και το θύμα μετέβη στο σημείο για να εξακριβώσει αν τα ζώα του που είχαν μπει στο κτήμα του δράστη, είχαν προκαλέσει φθορές.

Στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκε ο αδελφός του θύματος, ο οποίος είχε πάει στο χωράφι νωρίτερα από όλους και είδε τον μικρότερο του αδελφό, να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια του, παρά το αρχικό σοκ, επιχείρησε να αφοπλίσει τον δράστη.

«Σκότωσε τον αδελφό μου για το τίποτα και πήγε να πυροβολήσει κι εμένα»

Μάλιστα, ο αδερφός του θύματος δήλωσε με τρεμάμενη φωνή ότι ο δράστης επιχείρησε να πυροβολήσει και τον ίδιο όμως δεν είχε άλλα σκάγια στην καραμπίνα.

«Λογομάχησε ο αδερφός μου με τον Κ. και έβγαλε το τουφέκι και τον σκότωσε ο άλλος για το τίποτα. Το θέμα δεν είναι για τα γίδια, υπάρχουν άλλα προηγούμενα και στο παρελθόν συκοφαντούσε τον αδερφό μου. Την καραμπίνα την είχε πάντα μαζί του τα τελευταία τρία χρόνια. Μονίμως οπλοφορούσε και έριχνε συνέχεια και είχε πει ότι είναι ‘’δημόσιος κίνδυνος’’, αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανένας. Ήρθε ο μακαρίτης ο αδερφός μου και δε το περίμενε. Βγήκε το τουφέκι, του είπε έχεις κάνει τόσα και τόσα. Μετά του λέει ‘’τελείωσες!’’. Μετά στράφηκε σε εμένα, αλλά δεν είχε άλλα φυσίγγια, τα είχε ρίξει στο μακαρίτη τον αδερφό μου, ένα νωρίτερα στα γίδια για να τα φοβίσει. Μετά πρόλαβα και του πήρα την καραμπίνα. Τον πυροβόλησε από τα δύο μέτρα, σχεδόν εξ’ επαφής. Ο αδερφός μου πήγε να φύγει και του είπε ρίξε. Και αυτός του έριξε πισώπλατα», δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ο ίδιος