Κως: «Σκανάρουν» το τηλέφωνο της Αναστάζια – Καλούν ξανά τον Πολωνό σύντροφό της για κατάθεση

Φύλλο και φτερό κάνουν οι αστυνομικοί το τηλέφωνο της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία που εντοπίστηκε νεκρή στην Κω

Μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα που έδειξε ότι η 27χρονη είχε μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση μελετούν όλα τα στοιχεία για την εξαφάνισή της και τη δολοφονία της.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί μπορεί να έχουν συλλάβει τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της, όμως δεν μένουν μόνο σε αυτό το πρόσωπο που φέρεται ότι έχει εμπλοκή στην υπόθεση. Κι αυτό γιατί η σορός της 27χρονης, που εντοπίστηκε σε σακούλα, που ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, αφέθηκε σε ένα σημείο, στο οποίο είχαν κάνει έρευνα τις προηγούμενες μέρες οι Αρχές.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ανακρίτρια καλεί ξανά όλους σε νέες καταθέσεις, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο Mega, σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας στην Κω.

Μάλιστα, ο σύντροφος της 27χρονης ο οποίος νωρίτερα σήμερα εκλήθη από την ανακρίτρια, μεταφέρθηκε εκ νέου το απόγευμα της Δευτέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Κω για συμπληρωματική κατάθεση.

Όπως προκύπτει από συγκλίνουσες πληροφορίες η 27χρονη, η οποία πήγε στο σπίτι του 32χρονου στις 20.40 το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας, φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τον σύντροφό της μία ώρα και είκοσι λεπτά μετά, ενημέρωνοντάς τον για το πού είναι. Το στοιχείο που δημιουργεί αίσθηση είναι η αποκάλυψη ότι η 27χρονη φέρεται να είπε στον Πολωνό σύντροφό της ότι δεν νιώθει άνετα καθώς θεωρούσε πως κινδυνεύει και μάλιστα η δολοφονημένη κοπέλα φέρεται ότι ζητούσε από τον 28χρονο Πολωνό φίλο της να πάει να την πάρει από το σπίτι του 32χρονου υπόπτου από το Μπαγκλαντές.

Πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν διασταυρωθεί επισήμως αναφέρουν ότι παρά την αγωνιώδη έκκληση της 27χρονης, ο Πολωνός σύντροφός της δεν κινητοποιήθηκε αμέσως παρότι οι δύο τους είχαν επικοινωνία μέσω SMS που έστελνε η άτυχη Αναστάζια. Και ενώ το κινητό της άτυχης κοπέλας «μιλά», δεν είναι τυχαίο που η ανακρίτρια κάλεσε πρώτο για κατάθεση, τον Πολωνό σύντροφο της Αναστάζια. Άλλωστε, αν και ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός είναι ο τελευταίος που την είδε ζωντανή, ο νεαρός σύντροφός της είναι το τελευταίο άτομο με το οποίο ήρθε σε επικοινωνία το μοιραίο βράδυ.