Ηλεία:«Σε παρακαλώ, δώσε μου μια ευκαιρία» – Σοκαριστικά μηνύματα 60χρονου σε 15χρονη αθλήτρια

Στα μηνύματα ο 60χρονος εμφανίζεται ιδιαίτερα πιεστικός απέναντι στην ανήλικη, με το κορίτσι να τον αποφεύγει και δηλώνει τρομοκρατημένο

Σοκαριστικές συνομιλίες ενός 60χρονου παράγοντα γυναικείας ομάδας με 15χρονη αθλήτρια δημοσιεύει η εφημερίδα «Πατρίς», την ώρα που είναι σε εξέλιξη η προκαταρκτική έρευνα για τη σεξουαλική παρενόχληση της ανήλικη και έχε ξεκινήσει νέος γύρος καταθέσεων.

Στα μηνύματα ο 60χρονος εμφανίζεται ιδιαίτερα πιεστικός απέναντι στην ανήλικη, με το κορίτσι να τον αποφεύγει και δηλώνει τρομοκρατημένο.

«Σε παρακαλώ, δώσε μου μια ευκαιρία, σου το ζητάω όπως ο καταδικασμένος σε θάνατο, πέφτω στα πόδια σου», ήταν ένα από τα μηνύματα που έστειλε στην 15χρονη ο 60χρονος.

Σε άλλο σημείο της συνομιλίας, ο παράγοντας του αθλητισμού θέλοντας να μεταπείσει την ανήλικη κοπέλα, της έγραψε πως… «έδωσες υπόσχεση, ό,τι και να γίνει, η φιλία μας δεν θα χαλάσει».

Από τις απαντήσεις του νεαρού κοριτσιού, φαίνεται ξεκάθαρα πως προσπαθεί να τον αποφύγει και να κόψει κάθε επικοινωνία μαζί του.

«Μη με ξανά ενοχλήσεις. Όπου πάω, ό,τι και να κάνω, τηλέφωνο, δεν μπορώ», είναι μία από τις απαντήσεις που έδωσε στον 60χρονο η 15χρονη που τον καταγγέλει για ασέλγεια.Οι έντονες πιέσεις μάλιστα, αλλά και οι ακραίες ώρες που φέρεται να έστελνε μηνύματα στη κοπέλα, καθώς από τη συνομιλία προκύπτει ότι της έστελνε ακόμα και στις 4 τα ξημερώματα, φαίνεται ότι την είχαν τρομοκρατήσει λέγοντάς του μεταξύ άλλων πως «…φοβάμαι να βγω από το σπίτι».

Το συγκεκριμένο περιστατικό, πέρα από την νεαρή αθλήτρια, είχε άμεσο αντίκτυπο και στην οικογένειά της, με τους γονείς της -όπως είναι φυσιολογικό, να ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία.

Μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα «Πατρίς» η μητέρα της ανήλικης αθλήτριας θέλει να στείλει ένα και μόνο μήνυμα προς όλα τα άτομα που έχουν δεχθεί αντίστοιχη ή άλλου είδους παρενόχληση: «Να μιλήσουν όλα τα θύματα. Να μην φοβούνται να μιλήσουν».

Όσον αφορά τα περιστατικά της παρενόχλησης, αυτά έγιναν τόσο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων όσο και σε ανύποπτο χρόνο, αφού ο άνδρας φέρεται να έψαχνε αφορμές για να τη συναντήσει.

Ο αθλητικός παράγοντας -σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί, προσέγγισε την κοπέλα, τη θώπευσε και προσπάθησε να τη φιλήσει, με την ίδια να αντιστέκεται.

patrisnews.com