Νέα ανατριχιαστική υπόθεση ασέλγειας: 17χρονος παρενόχλησε την ανήλικη ξαδέρφη του και μία φίλη της

Ο ανήλικος δράστης είχε παρενοχλήσει ένα ακόμα κορίτσι 14 ετών όταν εκείνος ήταν 13 ετών

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που προέκυψαν έπειτα από την καταγγελία της μητέρας μιας ανήλικης κοπέλας στη Ρόδο, ότι ο ένας ανήλικος και μάλιστα συγγενής ασέλγησε στην κόρη της.

Από την καταγγελία αυτή προέκυψε ότι ο 17χρονος είχε παρενοχλήσει ακόμα δύο ανήλικα κορίτσια.

Η μητέρα της 15χρονης κοπέλας, κατήγγειλε στις 21 Απριλίου 2023 πράξεις ασέλγειας εις βάρος της κόρης της τον Δεκέμβριο του 2022 μέσα στο ίδιο της το σπίτι, από τον ανήλικο ξάδερφό της. Όπως ισχυρίστηκε, τον Νοέμβριο του 2022 πάλι μέσα στο σπίτι της 15χρονης, ο ανήλικος δράστης παρενόχλησε σεξουαλικά μια 17χρονη φίλη της, υπήκοο Αλβανίας, η οποία σήμερα έχει ενηλικιωθεί.

Οι δύο κοπέλες εξετάστηκαν παρουσία ψυχολόγου μετά την παραγγελία και επιβεβαίωσαν τα όσα κατήγγειλε η μητέρα της 15χρονης.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική της Ρόδου, η 15χρονη ανέφερε ότι τον Δεκέμβριο του 2022 ευρισκόμενη στο σπίτι της με τον ξάδερφό της, εκείνος της πρότεινε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή, της επέδειξε τα γεννητικά του όργανα και την άγγιξε πάνω αλλά και μέσα από τα ρούχα χωρίς τη συναίνεσή της, πράγμα το οποίο είπε στην μητέρα της τρεις ημέρες αργότερα.

Παρομοίως, η 18χρονη φίλη της, εξεταζόμενη παρουσία ψυχολόγου, ισχυρίστηκε ότι τον Νοέμβριο 2022, ευρισκόμενη στο σπίτι της φίλης της ο 17χρονος της έκανε άσεμνες προτάσεις να προβεί σε ερωτική πράξη μαζί του και της τράβηξε το παντελόνι με αποτέλεσμα να εκτεθούν οι γλουτοί της και να νιώσει ντροπή.

Η 18χρονη κατέθεσε ενόρκως ότι ο 17χρονος δράστης της πρότεινε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή και την θώπευσε πάνω από τα ρούχα στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα χωρίς τη συναίνεσή της.

Από την πορεία της προκαταρκτικής εξέτασης προέκυψε η τέλεση πράξεων σεξουαλικής παρενόχλησης και εις βάρος μίας ακόμα κοπέλας τον Νοέμβριο του 2019, όταν εκείνη ήταν 14 ετών από τον ίδιο κατηγορούμενο που τότε ήταν 13 ετών.

Επίσης, η μητέρα της 15χρονης, κατήγγειλε ότι στις 21 Απριλίου 2023, ο 17χρονος της έσκισε ένα λάστιχο του αυτοκινήτου της. Ο ανήλικος δράστης δεν αποδέχτηκε τις σε βάρος του κατηγορίες ενώπιον των αστυνομικών.

Να σημειωθεί ότι διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση στην 15χρονη και στη 18χρονη καθώς και ιατρικές εξετάσεις στο Γαστρεντερολογικό Τμήμα ΓΝΡ, με αρνητικό αποτέλεσμα για ενδείξεις κακοποίησης, ενώ παραγγέλθηκαν ιατρικές εξετάσεις στο Γυναικολογικό Τμήμα ΓΝΡ. Παραγγέλθηκε επίσης η διενέργεια κοινωνικής έρευνας.

Εις βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της παράβασης του νόμου για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους κατά συρροή καθώς και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.