Έβρος: Αυτοκτονία «δείχνουν» οι εξετάσεις για τον θάνατο της 28χρονης

Έβρος: Κλείνει η υπόθεση της 28χρονης απ’ το Τυχερό που βρέθηκε μαχαιρωμένη – Τι έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις

Τέσσερις περίπου μήνες μετά τον εντοπισμό της 28χρονης Βίκυς Καδόγλου από το Τυχερό Σουφλίου νεκρής σε χαράδρα του χωριού Λευκίμμη, κλείνει η υπόθεση και ο φάκελος της υπόθεσης που συγκλόνισε τον περασμένο Φεβρουάριο το πανελλήνιο.

Η κοπέλα είχε ως γνωστόν βρεθεί με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος στις 20 Φεβρουαρίου, από συγγενείς της οι οποίοι μαζί με αστυνομικούς την αναζητούσαν από την προηγούμενη ημέρα. Είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι από το Τυχερό, φεύγοντας με το μηχανάκι της και είχε επιλέξει ένα συγκεκριμένο μέρος έξω από την Λευκίμμη που συνήθισε να πηγαίνει.

Από την πρώτη στιγμή, ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης είχε μιλήσει με τα αρχικά ευρήματα για αυτοχειρία και πως η 28χρονη βρήκε το κουράγιο και κάρφωσε το μαχαίρι η ίδια στο στήθος της, βάζοντας τέρμα στην ζωή της. Τα ίδια ανέφερε και μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στην Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες και άρχισε να παίρνει καταθέσεις από την οικογένεια, φίλους και γνωστούς της, προσπαθώντας να … ρίξει φως στην υπόθεση.

Αν και οι αστυνομικοί από τις καταθέσεις που συγκέντρωσαν και τα όποια στοιχεία βρήκαν συμφώνησαν με την άποψη του ιατροδικαστή ότι πρόκειται για αυτοκτονία, δεν σταμάτησαν όλο αυτό το διάστημα να συνεχίζουν τις έρευνες, μήπως βρουν κάποιο στοιχείο που να αλλάξει την συγκεκριμένη άποψη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι αναμένονταν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, που αφορούν το DNA και αν βρέθηκαν ίχνη ξένου DNA στην κοπέλα και οι τοξικολογικές εξετάσεις που επίσης ζητήθηκαν.

Όπως αναφέρει το evros-news.gr, από τα κεντρικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα, στάλθηκαν αρχικά τα αποτελέσματα των ελέγχων για το DNA και στη συνέχεια αυτά των τοξικολογικών εξετάσεων, εδώ και αρκετές ημέρες. Από αυτά, δεν προέκυψε ύπαρξη ξένου DNA στα ρούχα ή στο σώμα της 28χρονης Βίκυς.

Επίσης, αρνητικές ήταν και οι τοξικολογικές εξετάσεις. Οπότε παραμένει η αρχική εκτίμηση, ότι πρόκειται για αυτοχειρία και η κοπέλα αποφάσισε και έβαλε τέρμα στην ζωή της, με το μαχαίρι που κουβαλούσε πολλές φορές πάνω της, κατά τις αγροτικές εργασίες της οικογένειας της, όπου και συμμετείχε πολύ ενεργά.